kozan.gr: Εκδήλωση με θέμα: «ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ;» Σχέσεις τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Μύθοι και πραγματικότητα, διοργάνωσε η Δημοτική Κίνηση Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Δεκεμβρίου 2017
21:05

Ερωτήματα ειδικότερα για τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διερεύνησαν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στo καφέ «Π. Μελά» στην Κοζάνη. Καλεσμένοι ομιλητές ο Δημήτρης Καραθανάσης, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, ο Βασίλης Μπουγιοτόπουλος Πολιτικός Επιστήμων /Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης και ο Δημήτρης Σιόλιος, Επιχειρηματίας, οι οποίοι μέσα από τις τοποθετήσεις τους βοήθησαν να δοθούν διάφορες πτυχές του θέματος που απασχολεί είτε άμεσα είτε έμμεσα τους περισσότερους από εμάς. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος, Ρίτα Τσιούρα. Ο Χάρης Κουζιάκης εκ μέρους της «Κίνησης», τόνισε πως «Θέλουμε να μπούμε σε μια διαδικασία επαναπολιτικοποίησης του πολιτικού σκηνικού. Θα αρχίσουμε να μιλάμε λίγο περισσότερο πολιτικά. Δεν θα φοβηθούμε να θίξουμε θέματα και δε θα φοβηθούμε να ασχοληθούμε με θέματα ταμπού».

Θανάσης Τέγος


  

5 σχόλια

  • Πραγματα που εχει επιλυση η πραγματικοτητα ,τι νοημα εχει να τα συζητατε .. !!!Ακου περισσοτερο κρατος .. και να μην μετραει οστρατος ή ο κληρος στο δημοσιο !! ή οτιδηποτε πληρωνεται απο τον προυπολογισμο!!!!

      • Αν τα χρήματα που πήγαν στη δημόσια υγεία, πήγαιναν σε ιδιωτικές κλινικές και μεις μετά επιλέγαμε το που θα πάμε, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Τώρα έχουμε μία και μόνη θλιβερή επιλογή. Το Μαμάτσιο. Για να μη σου πω το πάρτυ που έγινε στη δημόσια υγεία με τους φόρους μας. Για να μη σου πω τι δαπάνες περνούσαν χωρίς λόγο και με τι υπέρογκες υπερκοστολογήσεις. Αλλά ποιος θα ελέγξει το κράτος;; Το κράτος;; Ας γελάσω. Φάγανε τα λεφτά μας, φάγανε τους κόπους μας και σεις εκεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.