Νίκος Καρατουλιώτης: Οι διαχρονικές ευθύνες για την Τουρκική Προκλητικότητα

10 Δεκεμβρίου 2017
08:08
Η Τουρκία μπορεί να διεκδικεί σε όλα τα μέτωπα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά σε αυτή τη φάση έχοντας ανοίγματα στη Μέση Ανατολή , δύσκολα θα μετέτρεπε τις απειλές της σε άμεση θερμή ενέργεια, δηλώνει στον 9.84 ο γεωπολιτικός αναλυτής Νίκος Καρατουλιώτης , υποστράτηγος ε.α.
Ωστόσο ο κ. Καρατουλιώτης , αφού παρουσίασε ονομαστικά όλα τα νησιά του Αιγαίου που αμφισβητούν οι Τούρκοι, αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις ευθύνες του ελληνικού πολιτικού συστήματος, που διαχρονικά με την υποχωρητική του στάση εξέθρεψε όπως είπε την Τουρκική επεκτατική διάθεση για μοιρασιά στο Αιγαίο και την Κύπρο.

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1369839&srv=266

6 σχόλια

  • για το προχθεσινό φιάσκο,φταίει πρωτίστως ο Παυλόπουλος,μόνο σε εμάς κάνουν μαγκιές και απειλούν με πλειστηριασμούς,όταν είναι να απαντήσουν σε κανέναν ξένο,κατάπινουν την γλώσσα τους.

    • το φιασκο το ειδαν μονο οι κολλημενοι κομματικοι…
      Οι απαντησεις του Παυτλοπουλου κ του Τσιπρας ηταν στα ισα, στο πλαισιο του διπλωματικου λογου!!!

      Αντε σοβαρευτειτε επιτελους

  • Αγαπητέ Νικο ακούγοντας το λόγο σου μαθαίνουμε πράγματα.Η διαχρονική ευθύνη όπως είπες,του πολιτικού συστήματος,είναι ένα ζήτημα..Να σε ακούμε πιο συχνά!

  • ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ. ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΡΜΕΙΝΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ.

  • Καλά τα λες στρατηγε μου,για εξηγείστε μάς όμως γιατί οι δηλώσεις γίνονται πάντα απο αξιωματικούς εν αποστρατεία και όχι όταν είστε ενεργοί και έχετε και λόγο και δύναμη να το κάνετε;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.