Γ΄ 3ος όμιλος (12η Αγωνιστική): Σε περιπέτειες η ΑΕΠ Καραγιαννίων μετά τη νέα της ήττα. Ισοπαλία για Φούφα. Ξεφεύγει ο Τηλυκράτης Λευκάδας

10 Δεκεμβρίου 2017
18:00
Κανένα σχόλιο

Σε περιπέτειες μπαίνει η ομάδα της ΑΕΠ μετά τη σημερινή ήττα από τον Σκουφά Κομποτίου με 2-1 και δεδομένου του ότι ακολουθεί ρεπό την επόμενη αγωνιστική. Ο Φούφας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κρανούλα, ενώ η Καστοριά έχασε με 3-0 στη Λευκίμμη.

(12η Αγωνιστική):

Σκουφάς Κομποτίου-ΑΕΠ Καραγιαννίων  2-1
Νέος Αμφίλοχος-Αστέρας Παραποτάμου  2-1
Τηλυκράτης Λευκάδας-Εθνικός Φιλιππιάδας  3-0 Θεσπρωτός-Πανλευκάδιος  3-1
ΑΕ Λευκίμμης-Καστοριά   3-0
Δόξα Κρανούλας-Μακεδονικός Φούφα  0-0

Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου

Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 12 ΑΓΩΝΕΣ

Τηλυκράτης  25

Νέος Αμφίλοχος 21

ΑΕ Λευκίμμης  20

Μακεδονικός Φούφα 20

Θεσπρωτός  19

Ερμής Αμυνταίου 18

ΑΕΠ Καραγιαννίων 17

Δόξα Κρανούλας 17

Εθνικός Φιλιππιάδας 12

Σκουφάς Κομποτίου 9

Καστοριά 8

Πανλευκάδιος 7

Αστέρας Παραποτάμου 4

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.