«Ο Αι-Βασίλης σφήνωσε!» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ώρα 5μμ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

12 Δεκεμβρίου 2017
12:37

 

Μια εύθυμη χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση με ζωντανή μουσική επί σκηνής, που αναδεικνύει την αξία της παιδικότητας και την πίστη στη μαγική πλευρά της ζωής.

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά! Το ταξίδι του Αϊ-Βασίλη προετοιμάζουν τάρανδοι και ξωτικά! Τα παιδιά όλου του κόσμου προσμένουν, μ’ ανυπομονησία και χαρά, δώρα και ζαχαρωτά! Ο Αϊ-Βασίλης είναι ο μόνος που μπορεί να βρει ποιο δώρο τους αρμόζει και τι παιχνίδι τους ευχαριστεί! Έτσι μπορεί και κάνει, για το καθένα τους, πάντα την καλύτερη επιλογή! Μα ώρες ώρες, φέρεται κι αυτός σαν παιδί και χρειάζεται την γυναίκα του, την Κυρία Βασιλεία να τον φροντίζει και να τον επιτηρεί.. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με φαϊ, αφού στις λιχουδιές έχει αδυναμία μεγάλη και του είναι δύσκολο να αντισταθεί! Η κυρία η Βασιλεία, η καψερή, του δίνει συνέχεια συμβουλές, μα δεν την ακούει και του βάζει τις φωνές. Η περιπέτεια όμως που πρόκειται να ζήσει, ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, γνώμη θα του αλλάξει μονομιάς! Θα σταματήσει να τρώει τόσα πολύ γλυκά και θα αρχίσει επιτέλους να τρέφεται πιο υγιεινά!!!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Κείμενο: Μάρι Χεκιμιάν

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου

Μουσική Επιμέλεια: Χρίστος Ντόβας

Χορογραφίες: Ράνια Πούλιου

Σκηνογραφική – Ενδυματολογική Επιμέλεια: TheatrAction

Εικονoγράφηση: Αγγελική Κουρμουλάκη

Ερμηνευτές – Μουσικοί: Αβραάμ Γκουτζελούδης, Ευαγγελία Παγώνη, Χριστίνα Σεραφειμίδου, Εύα Χολογκούνη

Ένα σχόλιο

  • Αγιοβασίλιδες δημιουργήμα της coca cola…….. «σφηνωμένοι» στην….καμινάδα της Χεκιμιάν !!

    Από πού αντλείτε το δικαίωμα να ξευτιλίζετε έναν από τους μεγαλύτερους αγίους -φωστήρες της Εκκλησίας μας; Από την στρεβλή πίστη ότι η Εκκλησία είναι οργανισμός διατήρησης εθίμων και παραδόσεων ;
    Δοκιμάστε να «σφηνώσετε» «άγιο» άλλης θρησκείας και τότε θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.