Επεισοδιακή μεταφορά προσφύγων στα Γρεβενά

12 Δεκεμβρίου 2017
21:39

Τέσσερα λεωφορεία με πρόσφυγες (Σύριοι, Αφγανοί, Ιρακινοί, Παλαιστίνιοι)  =έφτασαν σήμερα, μετά τις 6 το απόγευμα,  στα Γρεβενά. Τα δύο λεωφορεία με τους πρόσφυγες πήγαν στην Κρανιά, όπου, κάποιοι από τους πρόσφυγες αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν σε ένα από τα ξενοδοχεία στο συγκεκριμένο οικισμό.

Το τρίτο λεωφορείο, με 34  πρόσφυγες, έφτασε στην Αλατόπετρα, ενώ το τέταρτο λεωφορείο με 31 πρόσφυγες πήγε στους Φιλιππαίους. Οι πρόσφυγες του συγκεκριμένου λεωφορείου αρνήθηκαν να διανυκτερεύσουν εκεί, κατέβηκαν στον δρόμο και άρχισαν να επιστρέφουν με τα πόδια στα Γρεβενά.

Αυτή τη στιγμή, με συνοδεία δύο περιπολικών, επιστρέφουν, πεζοί, στα Γρεβενά.,

Με πληροφορίες κι από grevenamedia.gr

15 σχόλια

  • που ήθελαν να διανυκτερεύσουν,στο μεγάλη βρετανία;γιατί πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι άλλοι;.

  • Προφανώς ήθελαν οι συγκεκριμένοι μετανάστες να κάνουν χειμερινές διακοπές στο Ακαπούλκο. Τόσο δύσκολο ήταν να τους πάνε εκεί;

  • Ηδη και στα χωρια αυτα αν μεινουν το τοπιο αλλαζει πλεον στην αγνη υπαιθρο των Γρεβενων. Δηλαδη για να δουλεψουν 3 ξενοδοχεια θυσιαζουμε την πατριδα..;

    • ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ….ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ???

  • Πως χαρακτηρίζονται πρόσφυγες οι Αφγανοί, Ιρακινοί, Παλαιστίνιοι; Οι δύο πρώτοι, όταν γινόταν πόλεμος δεν κινδύνευσαν και κινδυνεύουν 20 – 30 χρόνια μετά; Όσο για τους Παλαιστίνιους, αυτοί έχουν πόλεμο εδώ και 60 χρόνια, γιατί τώρα;
    Επίσης, το μέλημα του πρόσφυγα είναι να γλυτώσει τη ζωή του, όχι αν θα κοιμηθεί σε ξενοδοχείο 5 αντί 4 αστέρων.

  • ετσι…γιατι οι λοιποι ελληνες νομιζαν οτι θα τους επωμιστουν μονο τα νησια…εννοειται οτι θα τους εφερναν στην ηπειρωτικη ελλαδα για να τους ξεφορτωσουν και χωρις προειδοποιηση γιατι αν το ηξερε ο κοσμος θα εκανε ενα μικρο χαμο αλλα και παλι στο τελος θα αναγκαζοταν να υποχωρησει. αλλος αποφασιζει κυριοι για το αν ο αλλοδαπος θα ΄φιλοξενηθει΄΄ εξω απο το σπιτι μας…και ουσιαστικα δεν προκειται για φιλοξενια αλλα εγκατασταση αφου δεν προκειται να φυγουν ποτε απο δω.
    βεβαια να πουμε και του στραβου το δικιο τοσο κρυο δεν το ζουν ζησει και θα θελουν να μετακινηθουν νοτιοτερα…εδω δεν παει ο ελληνας στη σαμαρινα και τη βασιλιτσα θα πανε οι αραβες? μην εκπλαγειτε παντως αν τους δειτε να μετακομιζουν στις πολεις της δυτ. μακεδονιας μεσα σε παραπηγματα και εγκαταλελειμμενα κτιρια…απο δω και περα να δειτε τι ωραια θα περναμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.