Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας: Ημερίδα εκπαίδευσης, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης

13 Δεκεμβρίου 2017
10:31
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του εργασιακού Σωματείου Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας μετά από σύσκεψη αποφάσισε να διοργανώσει ημερίδα εκπαίδευσης . Με αφορμή την πανελλαδική εβδομάδα εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. στην μνήμη των συναδέλφων που έχασαν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην προνοσοκομειακή φροντίδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

  • Ομιλία του προέδρου του Σωματείου Κου Σαραφίδη Θωμά με θέμα ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β. στην προνοσοκομειακή φροντίδα και το αντίκτυπο του στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Ομιλία με θέμα τις πρώτες βοήθειες ΚΑΡ.Π.Α. από τον καρδιολόγο Κύριο Ευστάθιο Κουλούρι Γιατρό στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο.

  • Χαιρετισμός από το Διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας Γιατρό Κύριο Δουλγεράκη Μιχάλη.

  • Επίδειξη πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.

  • Εκπαίδευση του κοινού από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες , τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της πολιτείας και τα ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη στις 14/12/2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Χαρίσιου Μούκα 7 Κοζάνη. Η παρουσία σας θα μας δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.