Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

15 Δεκεμβρίου 2017
10:41
Κανένα σχόλιο

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας   Δυτικής Μακεδονίας έχοντας υπόψη :

α) Τις διατάξεις του άρθρου 164 του Ν. 3852/10

β) Την αριθ. 60/17  απόφαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας    

γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας για λήψη αποφάσεων

καλεί

τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας:

  1. κ. Δασκαλόπουλο Αντώνιο

  2. κ. Χριστοφορίδη Γεώργιο

  3. κ. Καρυπίδου Μαρία

  4. κ. Κώττα Παναγιώτη

  5. κ. Καρακασίδη Δημήτριο

  6. κ. Ιωαννίδη Κυριάκο

  7. κ. Μαργαρίτη Γεώργιο

  8. κ. Βόσδου Σωτήριο

  9. κ. Ζεμπιλιάδου Γεωργία

σε συνεδρίαση την Τετάρτη 20/12/2017 και ώρα 2:00 μ.μ. στο κτίριο  της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής) με θέματα:

  1. ΜΠΕ του έργου: «Εκούσιος Αναδασμός Αγροκτήματος Τ.Κ.Μελίτης Δήμου Φλώρινας ΠΕ Φλώρινας».

Εισηγητής : κ. Αναστάσιος Κολίτσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.

  1. ΜΠΕ του έργου: «Αναδασμός Αγροκτήματος Παλαίστρας στην κτηματική περιοχή Δ.Δ. Παλαίστρας της Δ.Ε. Περάσματος του Δήμου Φλώρινας, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Εισηγητής : κ. Αναστάσιος Κολίτσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.

  1. ΜΠΕ του έργου: «Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 1 MW, από ενεργειακή αξιοποίηση βιορευστών, στο αγροτεμάχιο 237 του αγροκτήματος Άνω Καλλινίκης του Δήμου Φλώρινας, της Π.Ε. Φλώρινας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Εισηγητής : κ.Νικόλαος Παρίσης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.

  1. ΜΠΕ του έργου: «Αμμοληψία από τους ποταμούς Βενέτικο και Αλιάκμονα για τις ανάγκες του έργου ‘Συντήρηση Επισκευή Οδοστρώματος Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε. Γρεβενών 2017’ της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Γεώργιος Θωμαΐδης, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Γρεβενών

  1. ΜΠΕ του έργου: «Κομβικός σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας, με κωδική ονομασία θέσης «1001327 ΣΕΡΒΙΑ» στη θέση «Φλάμπουρο» ή «Φλαμουριά» του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»

Εισηγητής : κ. Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

  1. ΜΠΕ του έργου: «Κατασκευή ταμιευτήρα (υδατοδεξαμενή), καθαρού αποθηκευτικού όγκου 434.061 κ.μ., για αρδευτική χρήση, στην κοίτη του υδατορέματος «Αικατερίνη» στη θέση Πρωτομαγιά της Τ.Κ. Τριγωνικού του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Εισηγητής : κ. Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  1. ΣΜΠΕ του έργου: «Ίδρυση κοιμητηρίου νέου οικισμού Μαυροπηγής στην περιοχή “Ρεμιναλάρ” του Δήμου Εορδαίας, της ΠΕ Κοζάνης, της ΠΔΜ».

Εισηγητής : κ. Νικόλαος Τζιούτζιος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  1. ΜΠΕ του έργου: «Φράγμα Μεσόβουνου & αγωγός διασύνδεσης φράγματος με το υφιστάμενο αρδευτικό δίκτυο συνολικού μήκους 5,5 χλμ & εκσυγχρονισμός – επέκταση αρδευτικού δικτύου Μεσοβούνου, στο Δ. Εορδαίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Εισηγητής : κ. Φωτεινή Τσιολάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης.

Σημ: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν  εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος  συμμετοχής τους στο τηλ. 2461052621.

Ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού

και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας

Κωνσταντίνος Γέρου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.