Λ. Μαλούτας: “Εμείς προτιμούμε, η βιβλιοθήκη μας, να οργανώνει παραστάσεις καραγκιόζη”

15 Δεκεμβρίου 2017
11:48

22Ο ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ 6(!) ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ !!!

Η ΚΟΖΑΝΗ, ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ….

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ …..

Στην έκθεση συγκεντρώθηκαν πρωτότυπα της Χάρτας από την Τρικόγλειο Βιβλιοθήκη ΒΚΠ ΑΠΘ, την Τράπεζα της Ελλάδος (δύο Χάρτες), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Πασχάλειο Σχολή Καπεσόβου και το Ίδρυμα Σύλβιας Ιωάννου. Εκτίθεται επίσης πιστό αντίγραφο του Πίνακα της Ελλάδος του Άνθιμου Γαζή και παρουσιάζεται η ειδική ομότιτλη έκδοση της Βιβλιοθήκης & ΚΠ ΑΠΘ, (ISBN 978-960-243-707-0).

Δείτε και τις παρακάτω αναφορές στην έκθεση :

http://www.kathimerini.gr/…/oi-alytoi-grifoi-ths-xartas-toy…

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=924059

http://www.teloglion.gr/el/

ΠΗΓΗ

18 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.