Εθιμοτυπική επίσκεψη του ευπατρίδη Ελευθερίου Γρηγοριάδη στο Δήμαρχο Εορδαίας (Φωτογραφίες)

15 Δεκεμβρίου 2017
17:37

Με το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη συναντήθηκε , λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστρία , ο Πτολεμαϊδιώτης Πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου και Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου του Innsbruck της Αυστρίας Καθηγητής Ελευθέριος Γρηγοριάδης.

Υποδεχόμενος τον κ. Γρηγοριάδη, ο Δήμαρχος Εορδαίας τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του να ενισχυθεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας με 102 κλίνες, δωρεά του Νοσοκομείου Hail in Tirol του Innsbruck καθώς και για την πολύχρονη προσφορά του ως πρεσβευτής του Ελληνικού πολιτισμού στην Αυστρία.

Από την πλευρά του ο κ. Γρηγοριάδης ενημέρωσε τον κ. Ζαμανίδη σχετικά με τη δωρεά και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ακολουθήσει από το ίδιο Νοσοκομείο , καθώς και για την πρότασή του να επιτευχθεί μία αδελφοποίηση μεταξύ των Νοσοκομείων της Πτολεμαϊδας και του Innsbruck με στόχο την περαιτέρω συνεργασία τους.

Επί πλέον συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα του τόπου , στα οποία ο κ. Γρηγοριάδης έδειξε το ενδιαφέρον του για κάθε συνεργασία , ενώ ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το «Λεύκωμα με ιστορικές φωτογραφίες της Εορδαίας» που του προσέφερε.

 

Ένα σχόλιο

  • Φιλε Λευτερη χρονια σου πολλα και με υγεια. Να εισαι παντα γερός ωστε να κάνεις πραγματα που οι εκλεγμενοι “αρχοντες” αυτου του ρημαδότοπου δεν εχουν την παραμικρη διαθεση να κανουν.
    Οσο για τη συζητηση φανταζομαι οτι δεν πρεπει να καταλαβε και πολλα ο συνομιλητης σου, αφου απο το λεξιλογιο του τα λήμματα “πολιτισμός” και “συνεργασία”, μαλλον δεν υφιστανται!
    Ολα γινονται για να γραφτει ενα βαρυγδουπο δελτιο τυπου απο το “γραφειο προπαγανδας” και να βγουν 4-5 φωτογραφίες.
    Προς δημαρχο:
    Το βιβλιο ρε συ, ειναι αμαρτία να το δινεις ετσι απλόχερα. Προτεινω να το σκαναρεις και να το δινεις σε στικακι ή να το μοιραζεις φωτοτυπημενο. Ειναι πιο οικονομικο τωρα που η “οικονομικη δυσπραγία εχει χτυπήσει τους ΟΤΑ”.
    Μπορεις επισης να το δανειζεις και να πηγαινει ο καθε ενδιαφερόμενος να το βγαζει ο ιδιος μια κόπια!
    Αμαν ρε Ζαμάν! Όλα εγω πια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.