Δήμος Κοζάνης: “Oλοκληρώθηκε η προμήθεια που αφορούσε την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης με δυνατότητα ρύθμισης φωτεινής ροής 920 φωτιστικών”

18 Δεκεμβρίου 2017
09:01

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προμήθεια που αφορούσε την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης με δυνατότητα ρύθμισης φωτεινής ροής 920 φωτιστικών καθώς επίσης και η εγκατάσταση 81 φωτιστικών LED προϋπολογισμού 240.829,08€. Ο Δήμος Κοζάνης θα εξοικονομεί ετησίως 435.103,12kWh που αντιστοιχεί σε μία μείωση εκπομπών CO2 της τάξεως των 430tn ετησίως.

Ο Δήμος Κοζάνης επιδιώκει με την δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας να αποτελέσει οδηγό για την ευαισθητοποίηση / ενημέρωση συνολικά των πολιτών του Δήμου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και την υιοθέτηση τεχνικών και πρακτικών ορθολογικής χρήσης των ενεργειακών πόρων.

 

10 σχόλια

  • Δηλαδή θα σταματήσει η Disco που είχαμε τόσο καιρό και τα φωτορυθμικά;;;
    Μην δουν έναν άνθρωπο να περνάει καλά, απευθείας να του κόψουν την χαρά…
    Μας έχουν καταστρέψει αυτά τα μνημόνια…

  • Η μείωση εκπομπών CO2 δεν ενδιαφέρει, το CO2 είναι το αέριο που δίνει ζωή στον πλανήτη. Το ανθρωπογενώς εκλυόμενο CO2 είναι ένα απειροελάχιστα μικρό-τοσοδούλικο ποσοστό του CO2 που εκλύεται από τους ωκεανούς όταν αυξάνεται η θερμοκρασία τους λόγω υποθαλάσσιας γεωθερμικής δραστηριότητας, δηλαδή υποθαλάσσια ηφαίστεια, τα οποία κανείς μα κανείς δεν ξέρει πόσα είναι.

    Συνεπώς Ιωαννίδη σταμάτα τα περί CO2 και κοίτα ν’ ασχοληθείς με τα προβλήματα της καθημερινότητας της Κοζάνης. Γι’ αυτά εκλέχτηκες και μέχρι τώρα έχεις δείξει πλήρη ανυπαρξία.

      • Τι να ντραπεί ρε φίλε, σαν εσάς που κοιμάστε όρθιοι και τρώτε ότι σας σερβίρουν; Αυτό που γράφει ο από πάνω είναι πραγματικό, είναι γεγονός και στέκει επιστημονικά, όπως επίσης η άλλη πλευρά των επιστημόνων ισχυρίζεται ότι μεγαλύτερη ζημία στο στρώμα του όζοντος δημιουργεί η εξάτμιση, δηλαδή ο ατμός, είναι κάτι αναπόφευκτο ο ίδιος ο πλανήτης δηλαδή αυτοκαταστρέφετε και βρίσκει τρόπους να δημιουργήσει ξανά. Μέσα από την ιστορία του πλανήτη θα δεις ότι ο πλανήτης έχει ψυχθεί και έχει επανέλθει σε φυσιολογικές θερμοκρασίες 7 φορές αυτός είναι ο κύκλος ζωής της όπως όλα πάνω στον πλανήτη, τώρα αν ο άνθρωπος ψάχνει την αθανασία θα επαναλάβει τη Βαβέλ του. Σκέψου ότι πριν την ύπαρξη ανθρώπινης παρουσίας στον πλανήτη, όταν από κεραυνό έπαιρνε φωτιά ένα δάσος, έκαιγε μήνες και σταματούσε μόνο όταν έβρισκε θάλασσα και αν υποθέσουμε ότι τα επίπεδα οξυγόνου τότε ήταν πολύ μεγαλύτερα από ότι σήμερα καιγόταν και οι πέτρες!! Τα επίπεδα co2 κατέκλυαν τον πλανήτη (τα σημερινά νούμερα είναι αστεία) και εκείνος είχε τον τρόπο να δημιουργήσει ξανα. Το Co2 είναι μία μόδα που είχε απήχηση στον κόσμο και ευκαιρία αρκετών για να βγάλουν αρκετά…

  • Πεταμένα χρήματα ενός ακριβού Δήμου. Οι αηδίες και η κομπίνα του co2 δείχνει έμπρακτα και στον Δήμο Κοζάνης πως δουλεύουν εταιρίες που χρησιμοποιούν ως σημαία το Co2 και η σατανική σύμπτωση; Καμιά εταιρία πίσω από προϊόντα με χαμηλές εκπομπές co2 δεν είναι Ελληνική, για να σκεφτώ… Εισαγωγές…

  • ναι επιστημονα μου οτι πεις …7 φορες στην ιστορια του πλανητη δηλαδη για βγαλε το κομπιουτερακι και υπολογισε ποσα εκατομμυρια χρονια χρειαζεται….ενω σημερα σε 200 χρονακια εχουμε αποτελεσματα…πες οτι ειστε αχαριστοι και δεν παραδεχεσται μια σωστη ενεργεια του δημου …

  • δες λιγο τις παραπανω φωτογραφιες πριν και μετα κανε και καμια βολτα απο τους συγκεκριμενους δρομους και πες ενα μπραβο…εκτος αν θες να περπατας στα γκαβα…ολα τα αλλα να χα με να λεγαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.