ΔΕΗ: Από 10/1 αναλαμβάνουν καθήκοντα ο γενικός διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης και ο γενικός διευθυντής Παραγωγής

10 Ιανουαρίου 2017
12:47
Κανένα σχόλιο
Την ανάθεση καθηκόντων στον κ. Γιάννη Κοπανάκη, ως γενικός διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης και στον κ. Δημήτρη Μετικάνη ως γενικός διευθυντής Παραγωγής, από 10 Ιανουαρίου 2017, ανακοινώνει η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ:

1. Ο κ. Γιάννης Κοπανάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Εταιρικής Ανάπτυξης. Από το 2009 ο κ. Κοπανάκης κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής, ενώ τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών Παραγωγής και Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Διαχείρισης της Απόδοσης Μονάδων Παραγωγής. Από την ένταξή του στη ΔΕΗ, το 1985, και για 15 χρόνια εργάστηκε στη παραγωγική διαδικασία ως μηχανικός υπηρεσίας, προϊστάμενος συντήρησης και διευθυντής Ατμοηλεκτρικού Σταθμού. Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος τίτλου MBA.

2. Ο κ. Δημήτρης Μετικάνης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Παραγωγής. Εργάζεται στη ΔΕΗ Α.Ε. από το 1986, αρχικά στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, όπου παρέμεινε πέραν της πενταετίας και απέκτησε την εμπειρία της λειτουργίας των Ατμοηλεκτρικών Σταθμών. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις τεχνικής και διοικητικής ευθύνης της Παραγωγής, διαχειριζόμενος θέματα περιβάλλοντος, καυσίμων (λιγνίτης, πετρέλαιο, φυσικό αέριο) και λειτουργίας των Σταθμών.  Από το Μάιο του 2008,  ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Απόδοσης Παραγωγής, έχει την ευθύνη της κατάρτισης του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Παραγωγής, του λειτουργικού σχεδιασμού των Μονάδων  και την παρακολούθηση της λειτουργικής και οικονομικής απόδοσής τους. Είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος τίτλου MBA.

http://www.capital.gr/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.