Με βάση την απόφαση 343/2017 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης, διορίζεται η προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης που εντέλλεται εντός τριμήνου, να οδηγήσει το σώμα σε Γενική συνέλευση ( Συνέδριο) και εκλογές.

Στον διορισμό της προσωρινής διοίκησης, υπήρξαν και δύο συνάδελφοι οι οποίοι ήταν ήδη συνταξιούχοι όπου με δήλωσή τους, δεν αποδέχτηκαν τον διορισμό.

Η απόφαση 343/2017 πέρα από τα 15 τακτικά μέλη που διορίζει και μάλιστα με αξιώματα, αναφέρει αυτολεξεί τα εξής:

Ως Αναπληρωματικά μέλη του ως άνω σωματείου ΔΙΟΡΙΖΕΙ τους:

1) Παυλίδη Παύλο

2) Ματιάκη Νικόλαο

3) Μάστορα Αθανάσιο

4) Τσιαούση Ναούμ

5) Χαριτωνίδου Ανατολή

Με βάση λοιπόν τον διορισμό, τις θέσεις των δύο παραιτηθέντων συναδέλφων συνταξιούχων, καταλαμβάνουν βάση της εντολής της απόφασης, οι δύο πρώτοι αναπληρωματικοί δηλαδή, ο Παυλίδης Παύλος και Ματιάκης Νικόλαος.

Δυστυχώς, οι ίδιοι που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση το Εργατικό Κέντρο Ν. Κ Κοζάνης δήθεν υπερασπίζοντας την νομιμότητα, προσπαθούν με αλχημείες να παρακάμψουν την δικαστική εντολή «με δημοκρατικές διαδικασίες όπως ευαγγελίζονται» και χωρίς να υπάρχει καμία παραίτηση από τους δύο πρώτους αναπληρωματικούς, στην συνεδρίαση του Δ.Σ στις 12 Δεκεμβρίου 2017, με μόλις 6 ψήφους, παράνομα να ορίσουν τον τρίτο αναπληρωματικό.

Συνάδελφοι της Πάσκε και της Δάκε,

Θα σας γράψει η Ιστορία!!!

Η προσπάθεια που κάνετε να αρπάξετε με πραξικοπηματικό τρόπο τις θέσεις στο Δ.Σ μας θυμίζουν άλλες εποχές.

Το πρωτοδικείο διόρισε πρόσωπα και όχι παρατάξεις!!!!

Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν μπορεί να παρακάμψει κανείς την σειρά που προβλέπει η απόφαση, εκτός και εάν εσείς θέλετε να την ερμηνεύσετε όπως σας εξυπηρετεί!!!

Συνάδελφοι της Πάσκε και της Δάκε,

Ως Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων υλοποιήσαμε και υλοποιούμε τις αποφάσεις του πρωτοδικείου, εν αντιθέσει με εσάς που τις εκτελείτε μόνο όταν σας βολεύουν.

Εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτή την πρακτική σας, ούτε θα απαντήσουμε στους χαρακτηρισμούς σας, γιατί αγαπητοί συνάδελφοι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα .

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!

Γραφείο Τύπου