kozan.gr: Γ. Δεληγιάννης για δημοτική αρχή: “Δεν εφαρμόζουν το νόμο και έχουν φτάσει τα χρέη μόνο από έναν επιχειρηματία στις 170.000 ευρώ – Την ώρα που δεν εισπράττουν τα χρήματα, ανεβάζουν τα τέλη” (Βίντεο)

19 Δεκεμβρίου 2017
20:43

Στο θέμα της λύσης σύμβασης μίσθωσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται σε κεντρική οδό στην πόλη της Κοζάνης και βρέθηκε στάθηκε με δηλώσεις του, πριν την έναρξη συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιάννης Δεληγιάννης. Ο κ. Δεληγιάννης, λάβρος στις δηλώσεις του, μίλησε για τα ανείσπρακτα ποσά που οφείλει, όπως είπε, να εισπράξει ο Δήμος από τα ενοικιαζόμενα ακίνητά του, με αφορμή το περιστατικό αυτό. «Αδιαφορούν. Δεν εφαρμόζουν τον νόμο και έχουν φτάσει τα χρέη μόνο από έναν επιχειρηματία στις 170.000 Ε. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα απλά οικονομικά. Την ώρα που δεν εισπράττουν τα χρήματα ανεβάζουν τα τέλη. Δεν μπορεί να υπάρχει καταστηματάρχης τον οποίο επιδοτούν με 170.000 Ε και ταυτόχρονα να έχει δηλώσει αυτά τα χρήματα σαν έξοδα. Και όλα αυτά για να πούμε σήμερα ότι αυτός ο επιχειρηματίας θέλει να αποχωρήσει από τη μίσθωση….», το χαρακτηριστικό σχόλιο-καταγγελία του.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

13 σχόλια

  • πειτε ονοματα επιτελους? ποιος ειναι αυτος. αλλιως μην λετε τπτ. οπως κ με αυτους που δεν πληρωνουν τις κλησεις στην δημοτικη αστυνομια. αν θελετε μπορουμε ν πουμε κ ονομα με κλισεις πανω απο 2000ε απληρωτες!!!!!

    • Γιατί τι σημασία έχουν τα ονόματα ? το θέμα είναι να εισπράξουν τα χρωστούμενα και να μην στέλνουν τον λογαριασμό στους πολίτες

  • να εφαρμόσει τον νομο για της απλήρωτες δημοτικές κλήσεις τον Πολιτών χωρις την αντίρρηση κανενος
    κ μαλουτα και κ Δεληγιάννη διοτι εαν αυτες οι κλήσεις ειχαν κοπή απο την αστυνομία θα είχαν πληρωθεί. να εφαρμόσει τον νομο χωρίς την αντίρρηση κανενος σε νερό και τηλεθέρμανση που ειναι απλήρωτες απο πολίτες διότι οταν τους κόβουν το σταθερό και κινητό τοτε ολοι βρίσκουν χρήματα και τα πληρώνουν ενώ για τον δημο δεν υπάρχουν χρηματα λένε οι πολίτες να λέμε τα πράγματα οπως έχουν .

  • Και τι να κάνει …να του κλείσει την επιχείρηση και να έχουμε περισσότερα λουκέτα και ανέργους στην αγορά;αν είναι έτσι να φύγουμε όλοι από τον δήμο…όλοι χρωσταμε κάπου άλλοι χρήματα και άλλοι της μιχαλους

    • Άρα να πληρώσουμε τα σπασμένα του όλοι οι υπόλοιποι που είμαστε άνεργοι….ωραίο το σκεπτικό σου….μου θυμίζει τα δάνεια των κομμάτων και τα θαλασσοδάνεια που φορτώθηκαν στις πλάτες μας!

    • Οι περισσότεροι αφήνουν απλήρωτους τους δημοτικούς λογαριασμούς γιατί ξέρουν ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα και όχι γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν

  • Και γω ως ελεύθερος επαγγελματίας, όπως και άλλοι, που δεν χρωστάμε σε τι φταίμε; Για ενώ τα πληρώνουμε όλα δεν μας μένει κάτι για να ρίξουμε στα μαγαζιά μας. Ενώ αυτοί που χρωστάνε μέσα στην ανακαίνιση είναι. Και μας παίρνουν την δουλειά. Καινούριο μαγαζί σου λέει ο άλλος. Εσύ ούτε μία ανακαίνιση. Να κλείσουν ή αλλιώς να πληρώσουν ότι χρωστάνε. Συγχαρητήρια στον κύριο Δεληγιάννη.

  • καιρος ειναι να πουμε κ ονοματα!!!να σας δωσω την πινακιδα απο το αυτοκινητο που καθε μερα εχει κληση απο την Δ.Αστυνομια!!!μπροστα στην πολυκατοικια μου παρκαρει κ το βλεπω!!!!εχω μετρηση πανω απο 100 κλισεις!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.