kozan.gr: Ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή Κοζάνης και τις Τεχνικές Υπηρεσίες δηλώνουν οι περισσότεροι εκ των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Κοζάνης

19 Δεκεμβρίου 2017
21:55

Ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή Κοζάνης και τις Τεχνικές Υπηρεσίες δήλωσαν οι περισσότεροι εκ των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Κοζάνης, με αφορμή την συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Όπως ανέφεραν πολλά είναι αυτά που έγιναν, όπως και αυτά που πρέπει να γίνουν, όμως χαρακτήρισαν ως πολύ σημαντικό το γεγονός πως «υπάρχουν αυτιά που μας ακούν και μάτια που βλέπουν και στη Δημοτική Αρχή και στις αρμόδιες Υπηρεσίες». Στον αντίποδα ορισμένοι πάλι μίλησαν για έλλειψη έργων που αφορούν στον πρωτογενή τομέα, μιλώντας ακόμη και για έλλειψη απαραίτητων και βασικών έργων όπως π.χ. ασφαλτοστρωμένων δρόμων.

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κοίλων Μιλτιάδης Μαγγιρίδης

«Έχουμε την εμπειρία παλαιών ετών που δεν εισακουγόμασταν από τη Δημοτική Αρχή και είμαστε στην ευχάριστη θέση πλέον να βλέπουμε υλοποιημένα έργα. Επειδή είμαι για δεύτερη θητεία πρόεδρος δυστυχώς συγκρίνω τον τρόπο λειτουργίας της προηγούμενης Δημοτικής αρχής με την τωρινή -και διευκρινίζω ότι δεν έχω εκλεγεί με αυτή- θεωρώ ότι οι διαφορές είναι τεράστιες. Γίνεται διαβούλευση και εισακουγόμαστε….».

 

 

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου Κωνσταντίνος Τηλαβερίδης

«Θα υπερψηφίσω γιατί όλη τη χρονιά γίνονται δράσεις και δρώμενα. Τα αιτήματά μας ακούγονται και σε πολλά δίνονται λύσεις. Μας ακούνε… Μετά από 36 χρόνια επιτέλους κάναμε το γεφυράκι που ζητούσα σε συγκεκριμένο σημείο και αυτό σημαίνει ότι γίνεται δράση…».

 

 

 

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Θεοχάρης Πεχλιβανίδης

«Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα έχουν γίνει. Και οι υπάλληλοι και η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών μας ακούνε. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις σίγουρα υπάρχουν αλλά έστω και αργά πολλά γίνονται. Δεν είμαι εκλεγμένος με την τωρινή Δημοτική αρχή, αλλά κοιτάμε το γεγονός ότι δίνονται λύσεις στα προβλήματα του κοσμάκη».

 

 

 

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πολυμύλου Απόστολος-Παύλος Ταϊγανίδης

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ότι έχω ζητήσει εισακούεται από τον Δήμο και τις Υπηρεσίες. Η προηγούμενη Δημοτική αρχή από το 2011 εισέπραττε κάποια χρήματα από το Αιολικό Πάρκο. Ο Πολύμυλος δεν πήρε ούτε ένα ευρώ. Ο τωρινός Δήμαρχος έχει δώσει και τις 127.00 Ε που δεν έδωσαν οι προηγούμενοι και νέα ανταποδοτικά κονδύλια».

 

 

 

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κάτω Κώμης Κωνσταντίνος Ζυμάρας

«Θα καταψηφίσω γιατί θεωρώ ότι δεν καλύπτει τίποτα απ’ αυτά που δικαιούται η περιοχή μου. Αναγνωρίζω βέβαια ότι η Τεχνική Υπηρεσία κάνει πολύ καλό έργο, αλλά λείπουν τα έργα πρωτογενή τομέα. Τι έχουν κάνει γι’ αυτό; Θέλουμε να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο Άνω και Κάτω Κώμης και δεν κάνουν τίποτα».

 

 

 

Τίνα Παπαντωνίου για το Kozan.gr

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.