kozan.gr: “Σήκωσε το γάντι” κι απάντησε o Φ. Κεχαγιάς στο Α. Κοσματόπουλο, για τα περί «αδιαφορίας κι απαξίωσης», από πλευράς του και της Περιφέρειας, για το δήμο Σερβίων – Βελβεντού (Bίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2017
17:28

Τη δική του απάντηση στα όσα του καταλόγισε προσωπικά ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος περί «αδιαφορίας κι απαξίωσης» για την περιοχή, έδωσε προ της έναρξης της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του Σώματος Φώτης Κεχαγιάς.

Όπως παρουσίασε για το ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Κεχαγιάς: «Ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού εξέδωσε ανακοίνωση ότι η Περιφέρεια και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την περιοχή και ότι η Περιφέρεια έχει απαξιώσει την περιοχή. Σήμερα λοιπόν έχουμε προς συζήτηση την έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου του Θολόλακκα, ενός έργου 6 εκ. 760 χιλ. Ε.», είπε, παρουσιάζοντας μια σειρά από έργα που υλοποίησε και θα υλοποιήσει η Περιφέρεια ανταπαντώντας με τον τρόπο αυτό στα λεγόμενα του Δημάρχου:

«Έχουμε δώσει σαν Περιφέρεια κι έχουμε κάνει έργο στην περιοχή συνολικού ύψους πάνω από 34 εκ. Ε. Εκτός κι αν θεωρεί ο Δήμαρχος ότι η κατασκευή του δρόμου προς Λάρισα, τα δυο έργα των βιολογικών καθαρισμών -έργα εκατομμυρίων Ε-, η μελέτη για τον παραλίμνιο δρόμο κ.ο.κ., είναι μικρό ποσό για την περιοχή Σερβίων-Βελβεντού», το σχόλιο του κ. Κεχαγιά.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.