kozan.gr: Σ. Ζαμανίδης: “Βούληση υπάρχει για την ανάπλαση των δύο εισόδων της Πτολεμαΐδας (Ανατολικής και Δυτικής Εορδαίας), όμως προκηρύξεις για αναπλάσεις στο ΕΣΠΑ, αυτή την προγραμματική περίοδο, δεν υπάρχουν” (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2017
23:06

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης, Γ. Καραΐσκου, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, το βράδυ της Τετάρτης (20/12), ο δήμαρχος Εορδαίας, Σάββας Ζαμανίδης, ανέφερε ότι: “η βούληση υπάρχει για την ανάπλαση των δύο εισόδων της Πτολεμαΐδας (Ανατολικής και Δυτικής Εορδαίας), όμως προκηρύξεις για αναπλάσεις στο ΕΣΠΑ, αυτή την προγραμματική περίοδο, δεν υπάρχουν”, σημειώνοντας, ωστόσο, πως θα γίνει προσπάθεια τα συγκεκριμένα έργα να “ωριμάσουν”, τουλάχιστον, μελετητικά.

8 σχόλια

  • Οι οδοί για τις οποίες μιλάμε ανήκουν στην περιφέρεια, αυτή πρέπει να μεριμνήσει για τις αναπλάσεις, όπως άλλωστε κάνει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

    • Όταν θα εκλεγούν ικανοί, μορφωμένοι, εργατικοί, άνθρωποι του ελεύθερου επαγγέλματος με εμπειρίες διοίκησης και όχι κομματικοί και δημόσιοι υπάλληλοι. Όταν οι πολίτες ιθαγενείς θα μάθουν να κρίνουν είτε καλώς είτε κακώς αυτούς που τους διοικούν και καθορίζουν την καθημερινότητά τους. Όταν θα αποκτήσουν σωστό γούστο και θα τους ενδιαφέρει το αύριο των παιδιών τους.

      • Έλα ρε Αντώνη. Ανατρίχιασα. Όλοι οι ικανοί και μορφωμένοι στο ελεύθερο επάγγελμα μαζεύτηκαν. Τί να σου πω. Είσαι κι εσύ από αυτούς που μασάνε ακόμη την καραμέλα των δύο Ελλάδων; Του ιδιωτικού και του δημόσιου; Ακόμη δε σου έλιωσε; Ο Έλληνας είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, Έλληνας είναι. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιους έχουμε. Μόλις βρούμε ευκαιρία ΟΛΟΙ θα την κάνουμε τη λαμογιά. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και όμορφα λόγια.

    • Το τμήμα από τα τέννις της Γκιώλας έως τον περιφερειακό Δυτικής Εορδαίας, ανήκει στο Δήμο.

      Ρώτα να μάθεις ποιος τον ασφαλτόστρωσε.

      Όλο γκρίνια

  • Η χειρότερη δημοτική αρχή την άλλη πενταετία
    Τότε κύριε Ζαμανίδη δεν θα είσαι τίποτα γιατί αυτό αξίζεις πρέπει να πληρώσουν και αυτοί που σε στήριξαν
    Ντροπή να επικαλείστε πλεόνασμα και από την άλλη να μην στολίζεται την πόλη και τα ξεχασμένα χωριά να μην κάνετε καμία εκδήλωση ενόψη Χριστουγέννων
    Μπράβο σας

      • Καθόλου άσχετο. Εσύ είτε είσαι στημένος και μέρος του τωρινού δημοτικού συμβουλίου είτε έχεις ύπνο βαθύ και δεν αντιλαμβάνεσαι την μίζερη και κακομοίρικη καθημερινότητά σου εξαιτίας αδιάφορων και ανίκανων παραγόντων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.