Aνακοινώθηκε, σε ειδική εκδήλωση, η συνεργασία Μακεδονικού Κοζάνης κι Ατρόμητου Αθηνών

21 Δεκεμβρίου 2017
20:59

Εκδήλωση για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της ακαδημίας του Μακεδονικού Κοζάνης με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα “Κοβεντάρειο”, στην Κοζάνη. Ο κ. Κατσίκας πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης σημείωσε πως είναι «μεγάλη τιμή για την οικογένεια του Μακεδονικού που συνεργάζεται με μια νοικοκυρεμένη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος Αθηνών. Η συνεργασία για μας είναι σημαντική και ωφέλιμη». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Α. Αποστόλου Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών και Υπεύθυνος των Δικτύων Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και προπονητές των ακαδημιών του Μακεδονικού, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και μέλη του Δ,.Σ., όπως επίσης και πολιτευτές της περιοχής μας. Παρών βέβαια και δυο δικά μας παιδιά…. ο Κυριάκος Κιβρακίδης (Ακρινή Κοζάνης), και ο Παύλος Κυριακίδης (Κλείτος Κοζάνης), που μίλησαν και αυτοί στην κάμερα του Kozan.gr για τη συνεργασία των δυο ομάδων. Οι δυο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ομάδα του Περιστερίου.

Θανάσης Τέγος

7 σχόλια

  • Όοο οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι πολιτευτές αυτού του τόπου καμαρώνουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, οι κάτοικοι αυτού του νομού θα βλέπουν τα παιδιά τους από την τηλεόραση να πλαισιώνουν ομάδες συνοικιών της Αθήνας (τύπου πρώην Χαλκηδόνας), αντί να τα καμαρώνουν σε δικές τους ομάδες στις μεγάλες κατηγορίες. Φαίνεται ότι οι κάτοικοι χωριών όπως ο Πλατανιάς αξίζουν περισσότερα προνόμια από αυτούς πόλεων όπως η Κοζάνη.

    Ένας απογοητευμένος ετεροδημότης κάτοικος Κοζάνης

    • πληροφοριακα:
      το περιστερι εχει πληθυσμο οσο ολος ο νομος κοζανης
      η χαλκηδονα ειναι γειτονια-πλατεια της νικαιας

      • Ακριβώς γι΄αυτό το λόγο ο Σπανός ως ιδιοκτήτης της Χαλκηδόνας, όταν διαπίστωσε ότι ενώ διεκδικούσε έξοδο στην Ευρώπη δεν έκοβε περισσότερα από 100 εισητήρια, αγόρασε και τον Ατρόμητο που βρισκόταν στα αζήτητα μεταξύ 4ης και 3ης εθνικής.
        Ο Ατρόμητος ενώ προέρχεται από μεγάλο δήμο δεν ήταν ποτέ μεγάλη ομάδα και όταν ο Σπανός πάψει να βάζει χρήματα θα ξαναβρεθεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

  • περιφερειαρχης, πολιτευτες-κληρονομοι ψηφων βολευτων της νδ, διαφοροι καλοχαιρετες.σχεδον γεματο το γκοβενταρειο.
    λιγοτερο κοσμο ειχε στην εκδηλωση για την προστασια απο τους πλειστηριασμους πριν λιγες ημερες. ουτε οι μισοι στην εκδηλβση κατα των πλεισηριασμων πριν λιγα χρονια

    γιατι ολα αυτα;
    γιατι οι κατοικοι της μικρης μας πολης λεζαντα να υπαρχει και ας μας παρουν τα σπιτια

    • Το ότι η παραπάνω συνεργασία είναι αξιέπαινη και πιθανόν αμοιβαία επωφελής για τις δύο ομάδες είναι γεγονός.

      Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι όλοι σε αυτή την πόλη και πρώτοι οι άνθρωποι της πολιτικής αλλά και αυτοί του αθλητισμού έχουν αποδεχτεί τον ρόλο του κομπάρσου στα αθλητικά πεπραγμένα της χώρας, κάτι που είναι άδικο κρίνοντας ειδικά από το πλήθος των ταλέντων της περιοχής.

      Προερχόμενος από μια άλλη (αντίστοιχη της Κοζάνης σε πληθυσμό) πόλη με σπουδαία αθλητική ιστορία και επιτυχίες, είμαι σίγουρος ότι το σημαντικότερο που λείπει από τον αθλητισμό αυτής της περιοχής είναι άνθρωποι με πίστη και όραμα και δευτερευόντως με χρήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.