Λ. Μαλούτας: “Η κυβέρνηση επιβραβεύει τους ασυνεπείς”

21 Δεκεμβρίου 2017
22:02

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ!!!

ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (όσοι δηλαδή παρανομούν) ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΦΗΣ !!!

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ….(μόνον εμείς όμως…)

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ;;;

 

5 σχόλια

  • Την ώρα που χρυσοπληρώνουμε τα σκουπίδια για να είμαστε συνεπείς και ο δήμαρχος αυξάνει 5% τα τέλη, όταν έχουμε πολύ υψηλή ανεργία και μόνο μια ΔΕΗ που πάνε να την ξεπουλήσουν και να μείνουν σε μας οι τρύπες, την ίδια ώρα κάποιοι, και βρωμίζουν και δεν πληρώνουν.

  • ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΛΟΥΤΑ ΟΣΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΗΝ ΤΗΝ ΘΙΜΥΘΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΓΓΗΛΑΝΕ ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΕΝΕΡΓΟΙ (ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ)ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ!!!!¡!!!!!!

  • Δεν μπορώ να καταλάβω πού βρίσκεται η απορία. Η επιβράβευση των ασυνεπών και η τιμωρία των συνεπών (το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τους παράνομους-νόμιμους αντίστοιχα) αποτελεί ίδιον του Έλληνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.