kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Απαράδεκτη η χθεσινή απόφαση της Διοίκησης της ΔΕΗ να προχωρήσει στην περικοπή του δώρου των Χριστουγέννων των εργαζόμενων που εργάζονται με συμβάσεις 8μηνων”

22 Δεκεμβρίου 2017
10:01

Απαράδεκτη η χθεσινή απόφαση της Διοίκησης της ΔΕΗ να προχωρήσει στην περικοπή του δώρου των Χριστουγέννων των εργαζόμενων που εργάζονται με συμβάσεις 8μηνων. Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ θα θέσει επιτακτικά το θέμα σήμερα στον Πρόεδρο της επιχείρησης με την απαίτηση να επανορθώσει άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση με ευθύνη της ΓΕΝΟΠ και των Σωματείων μελών μας οι παραπάνω συνάδελφοι θα απέχουν από τις εργασίες τους λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο νοσηρό μυαλό της διοίκησης της εταιρίας σκέφτηκε αυτή την εγκληματική πράξη παραμονές της γέννησης του Θεανθρώπου. Μάλλον δεν έχει τον ΘΕΟ ΤΟΥ!

 

Από το facebook του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη

 

8 σχόλια

  • Λέει ο μέγιστος: “Σε διαφορετική περίπτωση με ευθύνη της ΓΕΝΟΠ και των Σωματείων μελών μας οι παραπάνω συνάδελφοι θα απέχουν από τις εργασίες τους”
    Και αναρωτιέμαι, γιατί δεν απέχει ΚΑΙ ο Αδαμίδης και οι λοιποί δεητζήδες και συνδικαλιστές από την εργασία τους; Μόνο οι 8μηνίτες να τρέχουν; Οι άλλοι είναι χαλαροί επειδή τα πήραν όλα τα λεφτά τους; Ντροπή!

  • Ποιους προσπαθείς να δουλέψεις Αδαμίδη ;Πότε ενδιαφέρθηκαν οι μόνιμοι για τους οκταμηνιτες και τους εργολαβικους ;Η μήπως είναι ένα ακόμα “τρικ” η αποχή από τις εργασίες τους για να βρει πάτημα η ΔΕΗ και να τελειώσει μια και καλή με αυτούς ;;;;

  • ευχαριστουμε την ΔΕΗ που εδωσε μισο δωρο στα 8μηνα να περασουμε ομορφες γιορτες ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΑ 8ΜΗΝΑ ΑΗΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 8ΜΗΝΑ

  • Το μόνο αγώνα που έκανες Αδαμίδη είναι να μην κοπεί το γάλα σας,το τροφιο και να βρίσκεσαι στην Αθήνα και να πληρώνεσαι για βαρδια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.