kozan.gr: Οι Youtubers Τόλης και Πάνος, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, έπαιξαν με τα παιδιά και μοίρασαν δώρα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2017
14:13

O Τόλης Τσιρούδης,  γνωστός Youtuber της περιοχής μας (Internet4u), παρέα με τον Πάνο Ευταξία, Youtuber από τη Θεσσαλονίκη (PanosDentVlogs), διασκέδασαν τα παιδιά σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, παίζοντας διάφορα παιχνίδια. Στους συμμετέχοντες μοιράστηκαν δώρα, ευγενική χορηγία των καταστημάτων Funny Bunny. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης.

Θανάσης Τέγος

 

8 σχόλια

  • Τώρα αν πεις τίποτα θα σου κολλήσουν του κόσμου τους χαρακτηρισμού από κάτω, αλλά ρε σεις προς θεού. Ανέλαβαν της εκδήλωση οι YouTubers με δώρα που προσέφερε ένας κατάστημα (και καλά έκανε) υπό τη διοργάνωση του Δήμου.
    Νομίζω πως την άλλη εκδήλωση να την αναλάβει κάποιος με τους περισσότερους φίλους στο Facebook

    • Ούτε εγώ το καταλαβαίνω, αλλά το καταλαβαίνουν τα παιδιά που πάνε παίζουν και χαίρονται. Πριν από 10 χρόνια δεν υπήρχε καν ο όρος youtuber, σήμερα όσοι είναι κάτω από 20 το ξέρουν. Αλλάζουν οι καιροί, δεν είναι κακό όμως

    • απορω με εσενα και γιατι καθεσαι και ασχολεισε με πραγματα που καποιοι που ειναι μεγαλυτεροι σε δημοτικοτητα δεν το κανουν ! τουλαχιστον αυτοι εκαναν κατι καλο , προσφεραν ενα χαμογελο σε παιδια !

  • τι ζορι τραβατε για το τι κανουν αλλοι ! ας κανουν οτι θελουν , ας προσφερουν χαμογελα σε ολους και οχι να καθεστε και να κρινετε !

  • τι δλειά κάν δηλαδή οι youtubers ρε παιδιά..;;με μεροκάματο δλεύουν ή με τον μήνα..;;όλα τα χαμε οι youtubers μας έλειπαν..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.