Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, από μαθητές του 2ου ΓΕΛ και 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

22 Δεκεμβρίου 2017
14:40

Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχθηκε στο Γραφείο του σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, από μαθητές του 2ου ΓΕΛ και 3ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας .

Υποδεχόμενος τα παιδιά ο κ. Ζαμανίδης τα ευχήθηκε υγεία και δύναμη προτρέποντάς τα να χαρούν την όμορφη ηλικία τους , ενώ τα

συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους να συμβάλλουν στο εορταστικό χρώμα των Άγιων Ημερών, ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα .

Επί πλέον ο Δήμαρχος Εορδαίας αντάλλαξε ευχές και με τους εκπροσώπους της Θρακικής Εστίας Εορδαίας ακούγοντας τα παραδοσιακά Θρακιώτικα κάλαντα, αλλά και με τους υπεύθυνους και τα μέλη του Α΄ΚΑΠΗ Πτολεμαίδας , ενώ εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας .

Κάλαντα με πολιτική χροιά και χιούμορ έψαλλαν στο Δήμαρχο Εορδαίας εκπρόσωποι της ΚΝΕ.

 

 

Ένα σχόλιο

  • Δεν πιστεύω να έδωσε και κάνα φράγκο έτσι για το έθιμο ε; Οικονομία.. οικονομία..μην μπει μέσα ο δήμος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.