Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: «Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση, τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα»

22 Δεκεμβρίου 2017
15:52

Μετά τις συστηματικές και τεκμηριωμένες προσπάθειες του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και την άψογη συνεργασία που υπήρξε τόσο με τα αρμόδια υπουργεία, όσο και με τη ΔΕΔΑ Α.Ε., η έλευση του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Μακεδονία βρίσκεται ακόμα ένα βήμα πιο κοντά.

Αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του έργου είναι η απόφαση που υπέγραψε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, σύμφωνα με την οποία εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 (ΣΑΕΠ 041) η ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία και χρηματοδοτείται με 12,6 εκ. ευρώ.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η ΔΕΔΑ Α.Ε., η οποία συνέταξε και τη μελέτη βιωσιμότητας, ενώ η εξασφάλιση της χρηματοδότησης φέρνει πιο κοντά την έναρξη των εργασιών που προσδιορίζεται πλέον για το 2019.

«Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση, τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εργάστηκε για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας σε βάρος της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε για τη συμβολή τους τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ Θεόδωρο Τερζόπουλο και όλους όσοι πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα.

4 σχόλια

  • ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ???
    αρα ειναι κατι πολυ επικίνδυνο και ροψοκινδυνο !

    καλυτερα να μασας λενε παρα να μιλας !

    ΑΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ Ή ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ

  • τωρα το φυσικο αεριο εγινε χρησιμο για την δυτικη μακεδονια οταν υπεγραφε ο σαμαρας τον TAP ηταν γερμανοτσολιας εχασες καθε ειδους αξιοπρεπειας

  • Κάποιοι πανηγυρίζουν για τα αυτονόητα, στην πρωταθλήτρια της ανεργίας! Ανάπτυξη με φτώχεια, ανέχεια και καπιταλ κοντρόλς. Για άλλη μια φορά σώζουν τις τράπεζες με τους πλειστηριασμούς, πετώντας τον κόσμο στο δρόμο, μιας και δεν έχουν άλλη δυνατότητα ανακεφαλαιοποίησης. Όλη η σύνταξη πηγαίνει σε φόρους και χαράτσια, τα επιδόματα σε αλλοδαπούς και το κράτος πρόνοιας είναι λέξη άγνωστη για αυτούς που κοιμούνται στα παγκάκια. Ακόμα χαμογελάτε για δήθεν επιτυχίες;

  • Καρυπίδη με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις ότι ακολουθείς το πλάνο των προηγούμενων δηλαδη ειμαστε στη δεύτερη κατηγορία περιφερειών που θα πάρουν αέριο μετα το 2021 … γιατί πανηγυρίζεις δεν κατάλαβα οι τυχερές 18;πόλεις ανακοινώθηκαν και είμαστε εκτός και παλι …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.