kozan.gr: Κεντρική Πλατεία Κοζάνης: Εντυπωσίασαν οι «Μωμόγεροι» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2017
13:36

Το λαϊκό δρώμενο «Μωμόγεροι», παρουσίασαν Ποντιακοί πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Κοζάνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης, το μεσημέρι του Σαββάτο υ23 Δεκεμβρίου. Το δρώμενο αυτό, μεταφερόμενο από τον Πόντο στην Ελλάδα, συνέχισε τη δική του αυτόνομη και παράλληλη πορεία φθάνοντας ζωντανό ως τις μέρες μας. Το Λαϊκό Δρώμενο «Μωμοέρια» θα αναβιώσει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον Άγιο Δημήτριο (25 & 26 Δεκεμβρίου), στον Τετράλοφο (25 & 26 Δεκεμβρίου), στη Σκήτη (25 & 26 Δεκεμβρίου), στα Αλωνάκια (31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου), στο Ρυάκιο (1 Ιανουαρίου) και στο Πρωτοχώρι (6 & 7 Ιανουαρίου).

Θανάσης Τέγος

 

13 σχόλια

    • Μην ψάχνεις φαντάσματα του παρελθόντος προβοκάτορα. Οι κομπλεξικοί προερχόμενοι από όλους τους χώρους είναι μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών. Εδώ σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία στην Ελλάδα από κάποιους άλλους που δεν θα μιλάνε καν Ελληνικά.

          • αποτυχημένα προσπαθείς να μιμηθείς τη ντοπιολαλιά, όπως αποτυχημένα προσπαθείς να αποδώσεις αλλού το μίσος. το μίσος βρίσκεται μέσα σου και τέτοιους σαν εσένα τους έχουμε παραγκωνίσει.

      • Ακόμα και τα Χριστούγεννα ο νους σας είναι στη μικροπολιτική, στο ποιός ψήφισε ποιόν και πως θα την πείτε στους άλλους. Λυπάμαι πολύ

      • Προσωπικά εσύ και οι σκεπτόμενοι σαν εσένα ή καλύτερα “δεν σκεπτόμενοι” είναι για λύπηση. Ανήκετε με βεβαιότητα στο παρελθόν και είστε ελάχιστοι αριθμητικά και ασήμαντοι. Το μέλλον είναι κοινό, με αμοιβαίο σεβασμό για τα ήθη και τα έθιμα και έτσι η εξέλιξή των κοινωνιών βέβαιη.

  • Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εκεί και μας χειροκρότησε και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Συλλόγους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.