ΓΡΕΒΕΝΑ: Από τη θλίψη της προσφυγιάς στην χαρά μιας νέας ζωής

23 Δεκεμβρίου 2017
14:22

Η 19χρονη Γουλιζάρ Ταρμπούς, πρόσφυγας από τη Συρία που φιλοξενείται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο του ορεινού όγκου των Γρεβενών , έφερε στο κόσμο 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017 μία νέα ζωή. Γέννησε ένα ενα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική τομή στο Νοσοκομείο των Γρεβενών. Η γέννηση του παιδιού σίγουρα είναι ένα ευχάριστο γεγονός για την οικογένεια και θα μετριάσει τον πόνο της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Γκραμποβάρι ο γιατρός που την ξεγέννησε, ηταν ο ίδιος που ειχε ξεγεννήσει και το πρώτο προσφυγόπουλο πριν από ένα χρόνο στα Γρεβενά.

Να δώσουμε τα εύσημα στον διευθυντή της μαιευτικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών , Αλεξανδρο Βερρα που διέκοψε την άδειά του για να συνεισφέρει με την εμπειρία του, αλλα και στον εξαίρετο γυναικολόγο Χρήστο Γκραμποβάρι , την παιδίατρο Κωνσταντίνα Χατζή, τον νοσηλευτή Βάϊο Μούσιο και την Αναισθησιολογική ομάδα του Λάμπρου Παναγιώτου.

greveniotis.gr

 

 

2 σχόλια

  • Να λοιπόν το πανανθρώπινο μήνυμα σ ολο τον κοσμο απο τη φάτνη των Γρεβενών που αποτελεί ενα ελπιδοφόρο μήνυμα για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλεγγύη ανάμεσα σ ολους τους λαούς χωρις διακρίσεις.!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.