Δήμος Βοΐου και Φιλοζωικός Σύλλογος Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ»: Έκκληση για υιοθέτηση σκύλων

11 Ιανουαρίου 2017
11:15

Ο Δήμος Βοΐου και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σιάτιστας «Η ΕΥΘΥΝΗ» κάνουν έκκληση προς τους φιλόζωους της πόλης της Σιάτιστας, σε όσους διατηρούν φάρμες γουνοφόρων ζώων ή ζώων παραγωγής γάλακτος ή κρέατος, να προβούν στην υιοθεσία τεσσάρων σκυλιών.

Τα σκυλιά βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας και παρόλο που είναι φιλήσυχα, η θέαση τους προκαλεί φόβο σε ορισμένους γονείς και παιδιά. Πρόκειται για τρία αρσενικά και ένα θηλυκό, τα οποία είναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα.

Ας δείξουμε σαν κοινωνία την ευαισθησία μας και προς την μια πλευρά ( τη φιλοζωική ), αλλά και προς την πλευρά του σχολείου, το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα κι ας δώσουμε άμεσα λύση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Μπούρτσο Αθανάσιο 6976571536 και Κατσαώρα Μιχαήλ 6979672016.

Ένα σχόλιο

  • Το θηλυκό αν στειρωθει θα σπάσει η αγελη, βέβαια λόγω παγετου μην προβείτε σε τέτοια ενέργεια. Απλά φροντιστε να χουν φαγητο καθημερινα ένα χαρτοκουτο με κουβέρτα μεσα να κουρνιασουν κατω από ένα σκεπαστρο απανεμο και να είστε σίγουροι ότι δεν θα πειράζουν κανέναν. Αυτό σε πρώτη φάση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.