Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Σκουπιδότοπος γύρω από το υπαίθριο θέατρο του Δήμου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

27 Δεκεμβρίου 2017
07:36

Γεμάτος πυροσβεστήρας με χαλασμένη κεφαλή, σκουπίδια και πολλά ακόμη μπορεί να δει κάποιος αν επισκεφτεί το υπαίθριο θέατρο του Δήμου Κοζάνης. Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι στις 24 Δεκεμβρίου και προκαλούν θλίψη. Ας βάλει κάποιους ο δήμος Κοζάνης να καθαρίσει το χώρο.  Είναι κρίμα αυτή η εικόνα.

16 σχόλια

  • Σκουπιδότοπος έχει καταντήσει όλη η πόλη…Έτσι ακριβώς είναι κεντρικοί κ μη κεντρικοί οδοί της πόλης!!
    Δώστε δώρα στη ΔΕΥΑΚ να μην χάσετε καμιά ψήφο μόνο, αυξήστε τα τέλη κ από έργο τίποτα!!
    ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΖΕΙΣ!!

  • ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ? ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Π.Χ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΡΑΝΤΗ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ.ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    • Αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο. Μια μέρα μάλιστα εγώ άκουσα τον Ιωαννίδη να λέει σε αυτούς στην καθαριότητα, μη σκουπίζετε κανονικά αλλά μόνο τα πάνω πάνω. Όπως σας τα λέω συνέβη. Ευτυχώς θα γυρίσει ο Λάζος μας, που όλοι ξέρουμε ότι τους λέει να καθαρίζουν κανονικά και όχι μόνο τα πάνω πάνω. Ούφ

      • ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΒΕΛΟΝΕΣ,ΞΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟ Η ΜΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Η ΕΑΝ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

  • να κάνουμε και καμία καταγγελία για πολίτες που ρυπαίνουν και λερώνουν την πόλη μας με σκουπίδια και αλλα Πολλά δεν ειναι αυτο ρουφιανιά φίλοι μου μάθαμε να καταγγέλλουμε τον δημο που δεν τα μαζεύει γιατί αργεί η εχει άγνοια και δεν καταγγείλουμε αυτούς που ειναι η αιτία για ολα αυτά. Ευρωπαίοι πολίτες τελικά δεν μάθαμε να είμαστε αλλα μονο να ζητάμε οταν το έχουμε αναγκη. αλήθεια λεω όμως

    • Α όχι, δεν πάει έτσι,

      έχουμε δικαίωμα να πετάμε τα σκουπίδια μας όπου θέλουμε και ο δήμος έχει υποχρέωση να τρέχει από πίσω μας και να τα μαζεύει.

      Αν εσύ ξέρεις να γίνεται κάτι διαφορετικό αλλού, πρόβλημά σου.

    • Σωστο σχόλιο .Φταίει ο δήμος, φταίνε αυτοί που τα πετάνε ,αλλα φταίνε και αυτοί που βλέπουν και δεν μιλάνε, μην τυχόν τους πουν ρουφιάνους.

  • ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΟΔΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ !!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ !!!

  • Δεν φταίει κανένας δήμος και κανένας δήμαρχος και κανένας αντιδήμαρχος!!! Φταίει που είμαστε ένας λαός χωρίς παιδεία!!! Αν έχεις πετάξει έστω και ένα χαρτάκι μια φορά κατω, είσαι κι εσύ υπεύθυνος για όλο αυτο. Κάνε κάτι λοιπόν να φτιάξεις τα πράγματα και μην κράζεις απλά με μια επιστολή από τον καναπέ σου!!! Λ.Τ.

  • παραιτηση κ αδιαφορια παντου απο τη νεα δημοτικη αρχη. καταντησε η κοζανη τοπος να μη ζεις. 3,5 χρονια καμια βελτιωση καθημερινοτητας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.