kozan.gr: Eπίθεση από αδέσποτα σε χωματόδρομο μεταξύ Ψηλού Άη Λια και πάρκου Ηπειρωτών, στην Κοζάνη, δέχτηκε συμπολίτης μας (Φωτογραφία)

27 Δεκεμβρίου 2017
07:51

Eπίθεση από αδέσποτα σε χωματόδρομο μεταξύ Ψηλού Άη Λια και πάρκου Ηπειρωτών, στην Κοζάνη, δέχτηκε συμπολίτης μας. Όπως αναφέρει ο κ. Σπύρος Γκαραβέλλας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Χθες το πρωί, στον χωματόδρομο μεταξύ Ψηλού Άη Λια και πάρκου Ηπειρωτών έπεσα θύμα επίθεσης μιας αγέλης σκύλων κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας κατά το παρελθόν. Πρόλαβα να φωτογραφίσω τα τελευταία σκυλιά, τα υπόλοιπα είναι πιο μπροστά και δεξιά κινούμενα προς το πάρκο αφού τα είχα απωθήσει και είχα ηρεμήσει. Ομολογώ πως τρόμαξα όταν με περικύκλωσαν. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν στη θέση μου βρίσκονταν κάποιος που θα έχανε την ψυχραιμία του. Δεν μπορώ να ξεχάσω το περσινό περιστατικό που μπροστά στα μάτια μου, στον σταθμό, δύο αδέσποτα επιτέθηκαν σε μια κυρία για να της αρπάξουν την σακούλα που κρατούσε κι έσπευσα να την βοηθήσω. Το μόνο σίγουρο πάντως και χωρίς να θέλω να φανώ γκρινιάρης είναι πως το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και η δημοτική αρχή πρέπει να το αντιμετωπίσει”.

19 σχόλια

  • Και ποιος σ’ ιπιν ειπ να πας στη σκλιοπιριοχη; Ισύ φταις!

    Να αφηκιτ ησυχα τα σκλια. Να καταλαβιτι ουτι δεν ιμποριτι να τα ινοχλιτι!

    Ζήτου τα ιλιφτιρα σκλια!

  • Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΙΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΣΕ,ΤΟ ΚΟΥΡΙ ,ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΛΕΟΦΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΡΓΑ.

  • Έχω σκύλο , είμαι ζωόφιλος και όχι με παρωπίδες σκυλοφιλος , πιστεύω πως δεν είναι σωστό να υπάρχουν περιοχές που φοβάσαι να κυκλοφορήσεις γιατί θα σε επιτεθούν και ενδεχόμενος να σε δαγκώσουν αδέσποτα σκυλιά .Τα δεσποζομενα από κάποιους ανεγκέφαλους έχει αποδεχτεί και στην πράξη ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνα από πέντε αγέλες αδέσποτων μαζί. Ο δήμος πρέπει να βρει λύση με τα αδέσποτα αλλά ειλικρινά δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή η λύση . Ναι θα πρέπει να τα μαζέψει και να μην τα αφήνει ανεξέλεγκτα ο δήμος αλλά επειδή ο δήμος είναι κυρίως οι πολίτες του θεωρό δεδομένο ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα αφήσουν αρκετά ενήλικα ελεύθερα και πάρα πολλά μικρά κουτάβια άρα θα ξαναδημιουργήσουμε τα πρόβλημα με τα αδέσποτα θα τα ξαναμαζέψει ο δήμος , θα ξαναφήσουμε εμείς ελεύθερα μικρά – μεγάλα σκυλιά , θα αυξήσει ο δήμος τα δημοτικά τέλη για να μπορούν να κερδοσκοπούν κάποιοι επιτήδειοι που θα αναλάβουν να ταΐζουν – προσέχουν τα σκυλιά . Εμείς είμαστε αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα και θα πρέπει να βρούμε μια λύση και σίγουρα αυτή η λύση δεν είναι η θανάτωση των ζώων . Θεωρό ότι χειρότερα ζώα από τα δίποδα που ρίχνουν φόλες στα αδέσποτα δεν υπάρχουν . Και συνήθως είναι τα ιδία τα ζώα που έχουν στην κατοχή τους τετράποδα ζώα τα οποία τα έχουν κάνει τόσο πολύ `άγρια` που δαγκώνουν και μερικές φορές δολοφονούν

    • Δεν υπάρχει δεν ξέρεις. Είσαι ο πιο σχετικός και πρέπει να προτείνεις λύση, όποια και αν είναι. Δεν θα το κάνουν άλλοι για σένα. Η μη διατύπωση γνώμης, από εσένα ειδικά, που είσαι σχετικός, είναι η αιτία που δεν βρίσκεται λύση.

  • Εκτός από τα αδέσποτα, η ξεφτίλα του δήμου είναι η μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι σε γνωστό εστιατόριο της πόλης κάπνιζαν και μαζί με αυτούς και ο καταστηματάρχης.

  • Αφήστε ήσυχα τα σκυλιά …Εσείς τα ενοχλείται … Ο συγκεκριμένος κύριος αν δεν κάνω λάθος ήταν υποψήφιος με την κοζανιτικη ενότητα του κυρίου Μαλουτα …οπότε το θέμα ίσως έχει background…

  • Δεν υπάρχει Δημοτική Αρχή. Πριν μερικές μέρες έβγαλαν δελτίο τύπου για τα νέα φώτα που έβαλαν στην οδό Ολυμπιάδας, στο γήπεδο, ξοδεύοντας ένα σωρό λεφτά. Μας έδειξαν και φωτογραφίες πριν και μετά την τοποθέτηση των νέων λαμπών. Το αποτέλεσμα; Όλες τις μέρες τα Χριστούγεννα η οδός Ολυμπιάδας είναι θεοσκότεινη, δεν δουλεύει ούτε μια λάμπα! Και περιμένετε ν’ ασχοληθούν με τα σκυλιά, που πρέπει και να τα πιάσουν;

  • Ερατοσθένη μέχρι Γαλιλαίου τα μπουλουκια κάνουν κουμάντο, παιδιά μόνα απαγορεύεται, χωρίς πρόκληση οι επιθέσεις δίνουν και παίρνουν και όταν λέω χωρίς πρόκληση το εννοώ, τρία σκυλιά έχω μεγαλώσει. Το να πας στην δουλειά σου νύχτα με τα πόδια θέλει κότσια. Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του εδώ. Αν δεν κάνει κάτι ο δήμος θα κάνει ο απελπισμένος κόσμος.

  • η αληθεια ειναι οτι σε εκεινη την περιοχη γινεται χαμος απο αγελες αδεσποτων.και επιτιθονται χωρις να τα πειραξεις.μου εχει τυχει.
    και μην αρχισετε παλι τα σχολια του τυπου εαν δεν πειραξεις τα σκυλια δεν σε πειραζουν διοτι εδω μιλουμε για αγελες σκυλιων.και να σημειωθει οτι εχω 6 σκυλια και τα λατρευω τα υπεραγαπω οπως κ ολα τα ζωα.αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα βαλω την αθρωπινη ζωη σε δευτερη μοιρα ειδικα οταν κινδυνευει.γιατι αγαπησαμε ξαφνικα τα ζωα και ξεχασαμε να ειμαστε ανθρωποι σαν κοινωνια πλεον.καλες γιορτες με υγεια αγαπη και ομονοια σε ολους σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.