ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: We wish you a merry christmas and a #learning new year, με εκπαιδευτικό δώρο για όλους!

27 Δεκεμβρίου 2017
10:48
Κανένα σχόλιο

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης εύχεται

καλά Χριστούγεννα σε εσάς

και τις οικογένειες σας

Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς

αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής

Χρόνια Πολλά

Μαζί  με τις ευχές του το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης σας προσφέρει δωρεάν σε συνεργασία με τη FREEstudies την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ατομικές σας δεξιότητες με  το VELLUM CERTIFICATE IN TYPING GREEK AND ENGLISH

To πρόγραμμα  Typing Greek and English, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ασκήσεις αυτοεκπαίδευσης και εξάσκησης στη Δακτυλογράφηση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας ενώ μετά την ολοκλήρωση του έχετε τη δυνατότητα να πιστοποιήσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε στην δακτυλογράφηση στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα, η ακόμα πιο ολοκληρωμένα και στις δύο.

Πληροφορίες  http://freestudies.gr/courses/vellum-certificate-in-typing-greek-and-english/

Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

ΕΛΚΕΔΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.