Ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος 2018 την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο ΕΒΕ Κοζάνης

27 Δεκεμβρίου 2017
12:04
Κανένα σχόλιο

Η νέα Διοίκηση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, προσκαλούν τα μέλη, Εμπόρους, Βιοτέχνες και Επαγγελματίες, τους συνεργάτες και όλους τους φίλους του Επιμελητηρίου, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Ανταλλαγής Ευχών για το νέο Έτος 2018, που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, στο κτίριο του Επιμελητηρίου, επί της οδού Ι. Φαρμάκη 2 στην Κοζάνη και από ώρες 10:00π.μ. έως και 15:00.

Σας περιμένουμε για να ευχηθούμε όλοι μαζί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, το Νέο Έτος 2018 να φέρει στη ζωή μας Υγεία, Ελπίδα και νέες Προσδοκίες και να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας Δημιουργικής Εποχής, που θα οδηγήσει σε αναπτυξιακή τροχιά την Επιχειρηματικότητα, την Οικονομία, την Κοινωνία και τον Τόπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.