Kαταγγελία στο kozan.gr για μαζικές δηλητηριάσεις σκύλων στο Βοσκοχώρι Κοζάνης (Φωτογραφίες)

27 Δεκεμβρίου 2017
21:04

Kαταγγελία στο kozan.gr για μαζικές δηλητηριάσεις σκύλων στο Βοσκοχώρι Κοζάνης. Όπως αναφέρει αναγνώστρια στο kozan.gr: “H HPEMIA THΣ MIKPHΣ TOΠIKHΣ KOINΩNIAΣ TOY BOΣKOXΩPIOY N. KOZANHΣ TO TEΛEYTAIO TPIMHNO EXEI ΔIATAPAXΘEI AΠO ENA ΓEΓONOΣ ΠOY EXEI ΔHMIOYPΓHΣEI KAΠOIOΣ AΣYNEIΔHTOΣ, O OΠOIOΣ ME AΠANΘPΩΠO TPOΠO ΔOΛOΦONEI TOYΣ MIKPOYΣ ΦIΛOYΣ TOY XΩPIOY MAΣ, TOYΣ OΠOIOYΣ YΠEPAΓAΠAME KAI ΦPONTIZOYME, AΦOY ΩΣ ΓNΩΣTON TA ΣKYΛAKIA EINAI O ΠIΣTOTEPOΣ ΦIΛOΣ TOY ANΘPΩΠOY!!! AΓNΩΣTA TA KINHTPA TOY!!!! AΓNΩΣTH H BOYΛHΣH THΣ ΨYXHΣ TOY!!!! OI ΠOΛΛOI ΓNΩPIZOYME…. KPIMA!”

 

 

 

9 σχόλια

      • Το σχόλιο “είναι μια αρχή κι αυτό” , για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις αναφέρεται προφανως και ετσι εκλαμβάνεται από εμάς στην επιβράβευση της καταγγελίας και ως συνέχεια στην αναφορά “πολλοι γνωρίζουμε” (ότι ειναι μια αρχή ότι κάποιος έκανε την καταγγελία), γι αυτό και η δημοσιεύση του. Η διευκρίνιση για αναγνώστη της σελίδας που επικοινώνησε μαζί μας.

  • Ντροπή , δεν υπάρχει δικαιολογία για την δολοφονία . Ναι τα αδέσποτα είναι πρόβλημα , η δολοφονία δεν είναι λύση

  • Σωστός η δολοφονία δεν είναι λύση. Την λύση αυτή την επιβάλλουν με τη συμπεριφορά τους οι έχοντες την εξουσία.

  • ΕΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ.
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (π.χ. που εγκαταλείπουν τα ζώα) ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ; ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.