Συνεδριάζει, εκτάκτως, σήμερα Πέμπτη 28/12, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

28 Δεκεμβρίου 2017
07:59

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

  1. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, οικονομικού έτους 2017.

  2. Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

6 σχόλια

  • γιατί;
    σήμερα τροποποιούν τον προϋπολογισμό, προφανώς, για αναγκαίες να πληρωθούν δαπάνες, με ισόποση ανακατανομή ποσών σε Κ.Α.Εξόδων και αύριο ενταλματοποιούν. Νόμιμη διαδικασία

  • “και αύριο ενταλματοποιούν”…. αύριο 29.12.2017. οι κρατήσεις θα αποδοθούν το σαββατοκύριακο? θα πάνε στο νέο έτος και οι εγγραφές -λογιστικές τακτοποιήσεις θα γίνουν το σαββατοκύριακο; έχετε κάποιον λογιστή εκεί που να δουλεύει το σαββατοκύριακο;
    τροποποίηση δυο μέρες πριν κλείσει το έτος.
    νόμιμο βέβαια.

    ταυτόχρονα και ο ορισμός του προγραμματισμού!

    υγ επειδή ο 9:11 μιλά για νομιμότητα, πρέπει να αναρωτηθώ εάν έχει ψηφιστεί ο προυπολογισμός 2018;

  • προφανώς και δεν ψηφίστηκε -δεν κατατέθηκε – ο προϋπολογισμός του 2018. Και πως αυτό να γίνει, αφού ο Δήμαρχος έχει απωλέσει την πλειοψηφία των συμβούλων του και σύσωμη η αντιπολίτευση (μειοψηφουντες συνδυασμοί και ανεξαρτητοι δημ. σύμβουλοι) δεν κάθονται κάτω να βρουν λύση. Έστω απέναντι στο Δήμαρχο. Γιατί οι αποφάσεις στα συλλογικά όργανα λαμβάνονται δια των πλειοψηφιών στις συνεδριάσεις. Με “θύματα” πάλι τους δημότες, τους εγαζόμενους, τους επαγγελματίες, όλους!
    Όσο για τις κρατήσεις φυσικά και μπορούν να βγουν και να εξοφληθούν την ίδια μέρα (αμέσως μετά την έκδοση των ενταλμάτων πληρωμών), το ξέρεις αυτό 11.42

    • τι να σου πω εμείς τις κρατήσεις στους πελάτες μας τις αποδίδουμε όπως πρέπει αλλά εμείς οι ιδιώτες εργαζόμαστε και σαββατοκύρικα και απογεύματα.
      Τώρα πως εκεί τα καταφέρνουν μάλλον εσύ 12.06 κάτι θα ξέρεις από ότι φαίνεται

    • για να βρεθεί λύση πρέπει να αρχίσουν να συμφωνούν σε κάποια βασικά έστω.
      Εδώ στο ελλάντα όλοι θέλουν να εκλεγούν για την καρέκλα και όχι για να βρουν λύσεις.
      Αν μειωθεί η αντιμισθία του δημάρχου πιο κάτω από κάποιον που είναι στην αντιπολίτευση τότε κανένας δεν θα θέλει να γίνει δήμαρχος!
      Όλοι για τον κορβανά. Καμία ελπίδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.