Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Εγκαταλελειμμένα σπίτια στην Κοζάνη

28 Δεκεμβρίου 2017
12:09

Τεράστιο πρόβλημα για τους περιοίκους της κάθε γειτονιάς αποτελούν τα εγκαταλελειμμένα σπίτια ,τα οποία ειναι εστία μόλυνσης και εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για τα παιδιά της κάθε γειτονιάς ,αλλα και προσβάλουν την αισθητική της! Ο Δήμος και η δημοτική αστυνομία έχουν καθήκον να υποχρεώσουν τον ιδιοκτήτη να στεγανοποιήσει το οίκημα και εαν δεν το κάνει να παρέμβει με τις υπηρεσίες του και να στείλει το λογαριασμό στον ιδιοκτήτη. Tο σπίτι της φωτογραφίας, στην οδό Δερβενακίων, βρίσκεται στα ηπειρώτικα και παραμένει ετσι πάνω απο δυο χρόνια παρά τις καταγγελίες των κατοίκων.

 

 

 

9 σχόλια

  • Είστε καλά θα στείλετε τη δημοτική αστυνομία στα ηπειρώτικα ; και ποιος θα κόβει βόλτες στο κέντρο της πόλης ; Υπάρχει κανεις τελικά να κάνει ουσιαστική την παρουσία της δημοτικής αστυνομίας σ αυτη την πόλη και να ασχοληθεί με πιο ουσιαστικά πράγματα ;

  • Δίπλα στο σπίτι που στεγάζεται ο “Φιλοπρόοδος Σύλλογος” είναι μια αδιέξοδος με μισογκρεμισμένα σπίτια, μάλιστα ένας κύριος το ονόμασε το στενό με την σπηλιά του Νταβέλη.

  • έχουν καθήκον να υποχρεώσουν τον ιδιοκτήτη να -στεγανοποιήσει- το οίκημα.
    Μήπως θέλει στεγανοποιήσει το site σας.

  • ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
    ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΦΩΝ ΜΙΚΡΟΥ [ 2 ΚΤΙΡΙΑ ] ΕΓΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ,
    ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ .

    ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ !!

    ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ,

    ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.