Ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης για μπαζότοπο – σκουπιδότοπο στην Ποντοκώμη

28 Δεκεμβρίου 2017
15:10

Πριν από κάποιες μέρες έγινε μία καταγγελία για έναν μπαζότοπο – σκουπιδότοπο στην Ποντοκώμη. Αυτό που πρέπει να αναφέρουμε, βέβαια, είναι πως ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί σαν σκουπιδότοπος εδώ και πολλά χρόνια, αν και κάποιοι που είχαν την ευθύνη, μάλλον το θυμήθηκαν τώρα. Σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, ο χώρος αποκαταστάθηκε και έπεσαν πάνω από 120 φορτηγά χώμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Δυστυχώς, όμως, και παρά την αποκατάσταση που έγινε στο χώρο, υπάρχουν συμπολίτες μας που εξακολουθούν να τον χρησιμοποιούν ως σκουπιδότοπο.

Αντίστοιχες αποκαταστάσεις έγιναν και στον Άγιο Δημήτριο και στον Πολύμυλο, και η προσπάθεια συνεχίζεται…

15 σχόλια

  • δεν αρκει ομως. το οτι συνεχιζεται δε λεει τιποτα. γι αυτο ψηφιστηκε δημαρχος, αλλιως ας καθοταν σπιτι του. ευτυχως η ανυπαρκτη δημοτικη αρχη μετρα μερες 1,5 χρονος εμεινε

  • Δεν αλλαζουμε Λευτερακήηηηη…αυτοί ημασταν…αυτοι ήμαστε και αυτοί θα παραμείνουμε…δυστυχως …ενεργοί πολιτεεες…το νου σας

  • Καλα βρε χωριανοι χαρτια και τενεκεδια; λειτουργεί και η ανακυκλωση αν δεν το γνωρίζετε…χρονια τωρα με καδους παντου…εκει πανω βρηκατε να τα πεταξετε;

  • Καλά τίνος ευθύνη είναι να προστατεύει το περιβάλλον ???
    Δεν είναι του Δήμου ?
    Και αν κάποιοι είναι ανεύθυνοι υπάρχει η περίφραξη, το κλείσιμο της πρόσβασης, η αστυνόμευση.
    Γιατί το αποτέλεσμα μετράει !!!
    Με τα λόγια, το F/B και τα δελτία τύπου δεν γίνεται δουλειά …

  • Εχετε δίκιο, ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο. Αφαιρέθηκε, μετά την επισήμανσή σας. Όπου άλλου εντοπίζετε, να μας το επισημαίνετε. Στα δεκάδες ή εκατοντάδες σχόλια συμβαίνει καμιά φορά να μας ξεφύγει κάτι.

    • Τι ακριβώς αφαιρέθηκε; Εγώ πάλι διαβάζω “καθε βρωμιαρη ανευθυνου; κάφρος ελληνάρας χωριάταρος”.
      Τα δικά μου αφαιρέσατε!

      • Τώρα πρόσεξα ότι αφαιρέσατε το παραπάνω σχόλιο και ορθά πράξατε, αλλά η απάντηση μου περιείχε λογοκριμένη λέξη όπου σε αυτό το σχόλιο περάσαν όλες.

  • Αυτοί είμαστε…. να θέλουμε από έναν αστυνόμο ο καθένας, αντί να γίνουμε σωστοί εμείς.
    Και φυσικά και οι πρώτες απόψεις δείχνουν τι λαός είμαστε οι περισσότεροι. Κρίμα που οι νέοι και σπουδαγμένοι φεύγουν και μένουν οι ……………….

  • Δηλαδή τι να κάνει ο δημος;;;;Να στέκεται εκεί για να μην πηγαίνει ο καθε ανεύθυνος να πετάει σκουπιδια;;;;ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΕΣΑΣΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΊΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΕΣΕΊΣ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΕ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ.. ..Ειστε για κλάματα εσείς όλοι που συμβάλετε σε κάτι τέτοιες κινήσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.