Δήλωση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη για επίδομα θέρμανσης: Αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της Δυτικής Μακεδονίας η αναδρομική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης

28 Δεκεμβρίου 2017
15:51

«Η κυβέρνηση μερίμνησε για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της Δυτικής Μακεδονίας, τροποποιώντας την περσινή υπουργική απόφαση και αυξάνοντας αναδρομικά το ποσό του επιδόματος θέρμανσης από 0,25 ανά λίτρο σε 0,375 ανά λίτρο για τους τέσσερις νομούς της Περιφέρειάς μας. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τη σημερινή υπουργική απόφαση, θα πιστωθούν αύριο κιόλας στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, δίνοντας τους μια ακόμα ανάσα.

Έγινε με αυτό τον τρόπο κατανοητό, το τεκμηριωμένο αίτημά μας σχετικά με τη στήριξη της Δυτικής Μακεδονίας που μαστίζεται από την ενεργειακή φτώχεια, ως αποτέλεσμα κακών χειρισμών του παρελθόντος.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέσα από σειρά ενεργειών που αφορούν στο φυσικό αέριο και στο ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για να πάρουν οι Δυτικομακεδόνες αυτό που τους αξίζει, για να χτυπήσουμε την ενεργειακή φτώχεια, αφήνοντας εσωστρέφειες και μιζέρια».

 

17 σχόλια

  • Να σας υπενθυμίσω κ περιφερειάρχη οτι η δυτική Μακεδονία ειναι απο τις λίγες περιφέρειες που οι πολίτες καταναλώνουν για θέρμανση απο αρχές Οκτώβρη ,οτι το σύστημα δεν εχει ανοίξει ακόμη,οτι υπάρχει μείωση στο μισό και δυστυχώς κάποιοι θριαμβολογούν για τα ψίχουλα,καλές γιορτες

    • κ.Περιφεριαρχη και με αυτό ακόμη , εχουν κοπεί οι μισοί δικαιούχοι , και τους κόψανε τα χρήματα σε σχέση με πέρυσι στο μισό .. Αν τολμάτε πείτε νας πόσοι ηταν οι δικαιούχοι πέρυσι και ποσά χρήματα πείρανε ..

  • Μια φορά ΣΥΡΙΖΑ,για πάντα ΣΥΡΙΖΑ!!!Γεια σου ρε Καρύμπα!!!Σε ξαναψηφίζουμε δαγκωτό και για νέα θητεία!!Πάντα έτσι!!!!

  • Αφού πρώτα η Δυτική Μακεδονία αλλάζει καθημερινά το σύστημα θέρμανσης από πετρέλαιο σε πέλετς, ξοδεύοντας για νέες εγκαταστάσεις λεφτά που δεν υπάρχουν, αφού το επίδομα θέρμανσης έχει κοπεί απ’ τους πολλούς και δίνεται σε ελάχιστους, αφού η Δυτική Μακεδονία επιδοτεί το ηλεκτρικό ρεύμα των νησιών, έρχεται ο Σύριζα να δώσει αναδρομικά για το 2016 χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, ενόψει των επόμενων εκλογών. Ντροπή!

  • ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ-ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ-ΑΝΤΕ ΠΙΑ.

  • Κύριε οφείλεται να πάψετε.
    Δεν κανατε ουδεμία ενέργεια.
    Το μονο που κάμετε είναι να στηρίζετε αυτους που θα σας στηρίξουν.

  • Έκτακτο:
    Σε λίγες μερες αποκλειστική εκμπομπη σε τοπικο τηλεοπτικό καναλι που θα αναλύσει την επιτυχια του επιδόματος με σχολιαστή τον κυριο Γιάννη
    ????

  • Εχεις καταντήσει κ Καρυπίδη χειρότερος απο κυβερνητικό εκπροσωπο

    Νισάφι πια με τον Συριζα σου !!!!!

    Ο κοσμος υποφερει ……

  • ΡΕ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ….

  • Mε τον Σαμαρά το εισόδημα έπρεπε να είναι 30.000 ευρω για να πάρεις επίδομα και με τους ψευτοαριστερούς 15.000 ευρώ.
    Οι άνθρωποι μας δουλεύουν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.