kozan.gr: Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας: Ο Αι- Βασίλης ήρθε και πρόσφερε δώρα σε όλα τα παιδιά (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Δεκεμβρίου 2017
18:50

Τις δυνάμεις τους ένωσαν δεκατρείς Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας και διοργάνωσαν, το απόγευμα της Πέμπτης, για 3η συνεχή χρονιά, εορταστική εκδήλωση, στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Ο Αι- Βασίλης πρόσφερε δώρα σε όλα τα παιδιά,  ενώ για τους μεγαλύτερους υπήρχαν νόστιμα εδέσματα κι άφθονο κρασί, σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος

 

 

 

7 σχόλια

  • 13 σύλλογοι ούτε 100 άτομα (50-60 ήταν όταν πέρασα 18:30) δεν κατάφεραν να μαζέψουν ! Τους αξίζει (μαζί φυσικά με τους πτολεμαίους και τη νοοτροπία τους) ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ!

    • Κι εσύ που πέρασες γιατί δεν κάθισες να στηρίξεις μια εκδήλωση της πόλης σου; Στο κράξιμο όλοι. Καλά για τον άλλο που μου έμαθε και το ξενέρωτη και μπερδεύει το ποιο με το πιο, δεν το συζητώ…να τον βγάλουμε δήμαρχο, να δούμε άσπρη μέρα.

      • γιατι σε καθε συλλογο κανει κουμαντο ενα ατομο (αντε δυο σε μερικους) και δε γουσταρω να με σερνουν 5-10 νοματαιοι που καθε χρονο φωτογραφιζονται και δινουν συνεντευξεις ,για την “τρυπα στο νερο”που κανουν!

  • Ρε παιδιά αφού δεν θέλουν οι νεότεροι να συμμετέχουν.

    Για τους περισσότερους γιορτές σημαίνει πρώτο τραπέζι στο b… a να το παίζουν μούρη.

    Και κάθε b…. a

    Αν κάνουν τα εν λόγω μαγαζιά πάρτι δε χωράς να μπεις.

    Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις θεωρείται παρακμή, ντροπή και γενικώς είναι για τους κατώτερου επιπέδου.

    Καπως έτσι λειτουργεί το πραγμα στην πόλη.

    • Έτσι. Πώς να δείξουμε το μηλαράκι στο κινητό ντε; Αλλά δε φταίνε και τα παιδιά φίλε μου. Τα μήλα κάτω από τις μηλιές πέφτουν. Και άντε κάποτε έπαιρνε ο μπαμπάς και ένα καλό μισθουλάκο και το έπαιζε όλη η οικογένεια μαντάμ Σουσού. Τώρα μας έμεινε μόνο η χωριατίλα και το καμάρι. Σε όλες τις πόλεις , οι άνθρωποι ξέθαψαν ό,τι παλιό ποδήλατο είχαν για να κάνουν τη δουλειά τους, στην Πτολεμαΐδα αν δεν έχεις ποδήλατο άνω του χιλιάρικου και ασορτί κολάν και στολή , ντρέπεσαι να βγεις .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.