kozan.gr: Η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης στο δήμο Κοζάνης, Β. Γκούμα, για τις προσλήψεις στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ (ΣΔΙΤ), που άναψε “φωτιές”

30 Δεκεμβρίου 2017
06:34

“Στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Μπόμπολα, μήπως ξέρει να μου πει κανείς πως έγιναν οι προσλήψεις;”. Αυτή η ανάρτηση – απορία, μέσω facebook, του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης στο δήμο Κοζάνης, Βασίλη (Λάκη) Γκούμα, στάθηκε η αφορμή για να ακολουθήσει μια σειρά από, διάφορα, σχόλια με υπονοούμενα & αιχμές, προς κάθε κατεύθυνση (αυτοδιοικητική και κοινοβουλευτική). Ανάμεσα σ’ αυτούς που παρενέβησαν, διαδικτυακά, στη συζήτηση ήταν και ο Κώστας Κύργιας, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτοι Πολίτες”, ο οποίος και έγραψε: Βασίλη υπονοείς κάτι? Οι συνοδοιπόροι σου ο Μανώλης ο Λευτέρης κι οι άλλοι βολεμένοι και ανύπαρκτοι δεν γνωρίζουν τίποτα? Προσωπικά θα ζητήσω από τον δήμαρχο να ενημερωθώ και εάν μου πει κάτι θα σε ενημερώσω. Φαντάζομαι πάντως πως όλα γίνανε με πλήρη διαφάνεια μεταξύ τους, Εξάλλου ως δημοκρατικοί πολίτες αυτό επιβάλετε να πράττουν. Το δόγμα και η συνταγή είναι όχι μόνο δοκιμασμένο αλλά και πετυχημένο [ Τώρα που είμαστε εμείς ας κάνουμε αυτό που κάνανε και οι άλλοι,] πώς διατήρησαν τόσα χρόνια την εξουσία, τι στο καλό ποιο έξυπνοι ήταν αυτοί? Άλλα Βασίλη τι συμβαίνει με σένα, σε βρίσκω ανημέρωτο,ρωτάς για κάτι που ο κόσμος το χει τύμπανο? πού ζεις?”, για να ανταπαντήσει ο Β. Γκούμας: “Κώστα δεν γνωρίζω ποιος γνωρίζει και δεν υπονοώ τίποτα, ρώτησα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει πως έγιναν οι προσλήψεις από την συγκεκριμένη επιχείρηση γιατί με έχει ρωτήσει πολύς κόσμος, προφανώς κι εσυ δεν ξέρεις.”

 

 

 

26 σχόλια

  • Για να μάθουμε λοιπόν πως γίνανε. ..Σε εσένα το λέω τον κολλητό του Νίκου που είσαστε υπέρ της 《διαφάνειας》 πάντα στο ΤΕΕ ….και μπήκες πολύ δημοκρατικά εκεί και εσύ

  • Ο Γκούμας “δεν υπονοεί τίποτα” κι όμως δεν μπορούσε ως δημοτικός σύμβουλος να ρωτήσει την Εταιρεία, έπρεπε να ρωτήσει στο facebook.

  • Μία ανάρτηση με τα ονόματα θα λύσει όλες τις απορίες,γιατί θα ξεμπροστιάσει για ακόμη μία φορά το αριστερό ηθικό πλεονέκτημα.

    • Σωστός!!!!
      Τα ίδια ονόματα με αυτά δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας
      του δήμου Κοζάνης είναι εντελώς …..τυχαία !!!!
      Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς γιατί οι άνθρωποι ειναι υπέρ της διαφάνειας ,οικολόγοι και αριστεροί !!!!

  • Λάκη τι ψαχνεις ;
    Γιατί δεν ρωτάς τον Λευτέρη, τον Μανώλη τους συναδέλφους σου;;;
    Ιωαννίδης και ψευτοΘόδωρος έκαναν το κουμάντο, το ξέρεις καλά !!!

  • γιατί κανένας δεν μιλάει ξεκάθαρα?
    θα ήθελα πολύ να βγει κάποιος και να πει την αλήθεια για το τι έγινε.
    φαντάζομαι πως όλος ο κόσμος θέλει να μάθει.

    • Πήγα εκεί στο Νότιο να κάνω αίτηση ζήτησα τα χαρτιά και η κοπέλα μου είπε δεν έχουμε, μα πως θα κάνω αίτηση έτσι σε μια κόλα χαρτί ναι κάνε η έλα αύριο μου είπε χαμογελώντας πήγα και την άλλη μέρα λέω είμαι χειρηστης θέλω να κάνω τα χαρτιά, μου λέει εγώ δουλεύω σε άλλη εταιρεία ήρθα για 5 μερες για τον διαγωνισμό και πάλη φεύγω δεν μου έδωσαν έντυπα και μάλιστα εσθανομαι απαισια γιατί απολογούμαι εγώ για κάτι που δεν έχω ευθύνη

  • Εάν τολμούν ας βγάλουν τις λίστες ονομάτων που μπήκαν στην ΔΙΑΔΥΜΑ και πούνε πως μπήκαν με βάση τον 2190 η μπήκαν τα παιδιά των κολλητών σε πολιτικό επίπεδο δικαίωμα εργασίας έχουν όλοι αλλά μέσα από τις εργολαβίες που κατα καιρούς καταγγέλαμε
    Δημοτικός Σύμβουλος του Ζαμανιδη έβαλε τον αδερφό του αξιοκρατικά
    Τα ποσοστά των Δήμων τηρούνται στις προσλήψεις Δυτικομακεδόνες με ανεργία στον ουρανό

  • Ο Ιωαννίδης απο κατήγορος του ΣΔΙΤ , της ΔΙΑΔΥΜΑ και του Μπόμπολα έγινε ο πρώτος υποστηρικτής !!!
    Αυτά εξαργυρώνονται ….

  • Αυτοί που μας διοικούν βγήκαν για να τακτοποιήσουν τα αδέρφια τους και τα παιδιά τους …
    Αυτά είναι τα χάλια μας …

  • Εκτός απο τα ονόματα ,εάν δημοσιευτούν και τα τυπικά προσόντα ορισμένων προσληφθέντων θα γελάνε και οι πέτρες!

  • η κωλοτουμπα του δημαρχου στο θεμα του σδιτ οταν το πολεμουσε προεκλογικα κ εβγαζε φωτος ως δημαρχος ειναι χαρακτηριστικη

  • Βλέπω τους διευθυντές της ΔΥΑΔΥΜΑ και της ΔΕΥΑΚ κανένας δεν τους αναφερνει ενώ αυτοί κάνουν κουμάντο για ολα… Γιατι άραγε…!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.