Κοζάνη: Αυτός είναι ο σκύλος… φύλακας των διοδίων στον Πολύμυλο

30 Δεκεμβρίου 2017
20:12

Όποια μέρα και να περάσεις και σχεδόν όποια ώρα θα τον δεις να στέκει εκεί σαν φρουρός. Όλα αυτά στα διόδια της Κοζάνης… Ο λόγος για τον σκύλο σύμβολο των διοδίων στον Πολύμυλο Κοζάνης που λες και εποπτεύει τη λειτουργία των διοδίων και προστατεύει τους εκδρομείς.

Ο σκύλος – φύλακας στα διόδια της Κοζάνης

Πηγή: seleo.gr

23 σχόλια

  • Έτσι και φύγει παρακάτω στη γέφυρα και προκαλέσει θανατηφόρο, τι θα λένε οι “άνθρωποι” της “Εγνατίας Οδού ΑΕ”;

    Βέβαια τότε, θα ξυπνήσουν και οι μονίμως κοιμώμενες αρχές αναζητώντας ευθύνες, με τη διαφορά ότι θα είναι αργά…

  • Είναι απαράδεκτο να προστατεύονται και να περιθάλπονται οι σκύλοι, πρόκειται για περισσότερους του ενός, των διοδίων του Πολυμύλου από τους υπαλλήλους των διοδίων της “Εγνατίας Οδού, ΑΕ” και με την ανοχή των αστυνομικών που έχουν σχεδόν μόνιμη παρουσία στο συγκεκριμένο σημείο. Από προσωπική πείρα γνωρίζω τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος, παρά δε τις έγγραφες διαμαρτυρίες μου συνεχίζεται η εικόνα τριτοκοσμικής χώρας σε ό,τι αφορά τη μέριμνα για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές ώρες.

    • Η “Εγνατία Οδος” πληρώνεται από τους οδηγούς των οχημάτων για υπάρχει ασφάλεια στο δρόμο. Εφόσον ο δρομος είναι γεμάτος κοπροσκυλα, καθισταται επικινδυνος για την ασφάλειά τους.

      Να φροντισει για την ασφαλεια λοιπόν για την οποια πληρώνεται!

      Πανέξυπνε Ελληναρά!!!

      • Αν εξυπνούλη, Ανώνυμε, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, η Εγνατία κάνει το παραμικρό, θα βρεθείς μετά στις επάλξεις να γκρινιάζεις ότι πειράζουν τα αδέσποτα. Όσο για το τι έχει προσπαθήσει να κάνει από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις καλύτερα να μην μιλάς.
        …και φυσικά μαζεύουν διόδια για να την ξεπουλήσει ο Τσίπρας και να εργάζονται σε αυτά εργαζόμενοι με μισθούς Κίνας.

          • Την ανωνυμία σου την διατηρείς γιατί θεωρείς ότι λέγοντας τα αυτονόητα είσαι έξυπνος;

            …Καλή Χρονιά, αν και ασχολήθηκα πολύ κακώς μαζί σου, είσαι από αυτούς που έχουν φέρει τη χώρα σε τέτοια κατάσταση.
            Το πιος διαστρεβλώνει είναι σαφές.

  • Δρόμος ταχείας κυκλοφορίας κι εμείς «διαφημίζουμε» έναν σκύλο!!!…άνθρωποι δεν θα γίνουμε ποτέ !!! Έλεος!!

  • Κάνε εσύ ρε Μάνος ελληναρα,οι άλλοι είναι μόνο οι χαζοί εσύ θα κουνηθείς ή φτάνει μόνο που λες ότι να ναι.χρειαζονται ενεργοί πολίτες για να γυρίσει ο ήλιος όχι καφενεια

  • Έχουμε μπερδέψει ως απόγονοι πλιατσικολόγων, συμφεροντολόγων κλεφτών και ημιμαθείς που είμαστε σήμερα την έννοια της φιλοζωίας με την έννοια της ακραίας ζωοφιλίας, η οποία γίνεται εις βάρος της καθημερινότητας των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών, των ηλικιωμένων, των ΑΜΕΑ και γενικότερα των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Σε ποιο σοβαρό κράτος του ανεπτυγμένου κόσμου θα άφηναν έναν σκύλο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή αγέλες σκύλων μέσα στις πόλεις τις οποίες κάποιος απίθανος νομοθέτης (προφανώς κατόπιν αλλότριων εντολών) βάπτισε εν μια νυκτί ως «φυσικό περιβάλλον» των σκύλων; Σε ποιο σοβαρό κράτος του κόσμου θα επιτρεπόταν σε μια ασήμαντη μειοψηφία ακραίων ανθρώπων, μετρημένων στα δάκτυλα των δύο χεριών σε κάθε πόλη, να παρανομεί και να διατηρεί αδέσποτα σε δημόσιους χώρους και σε γειτονιές, αυθαίρετα και παράνομα, χωρίς εμβόλια, χωρίς τσιπάκια, τα σκυλιά να αφοδεύουν όπου θέλουν, να εκφοβίζουν τους περαστικούς και να μην συλλαμβάνονται όλοι αυτοί οι αντικοινωνικοί άνθρωποι για παραβίαση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας;

  • Nα προσέχετε όλοι εσείς οι Σουρδόμαγκες της πλάκας το τι λέτε και γράφετε ΄για τους ΣΚΥΛΟΥΣ γιατι η φετινή χρονιά με το Κινέζικο ημερολόγιο είναι η χρονιά του σκύλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.