kozan.gr: Mαταιώθηκαν αρκετά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης – Κανονικά, με λιγοστά προβλήματα, τα αστικά και τα Mini Bus (Βίντεο)

11 Ιανουαρίου 2017
16:36
Κανένα σχόλιο

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου η κακοκαιρία στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης. Όπως ανέφερε στο Kozan.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, κ. Πάλλας σήμερα «κόπηκαν», αρκετά δρομολόγια. Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιήθηκε κανένα δρομολόγιο στις περιοχές των Δήμων Σερβίων-Βελβεντού, αλλά και του Βοΐου.

Το δρομολόγιο των Αθηνών έγινε μόνο το πρωινό, ενώ «κόπηκαν» αυτό στις 4 μ.μ. κι αυτό, που ακολουθεί, στις 10 το βράδυ. Για Θεσσαλονίκη έγιναν κανονικά, πλην εκείνο στη 1 μ.μ., αλλά και στη συνέχεια αυτά, των 5 μ.μ. και 7 και 15 μ.μ. Δεν πραγματοποιήθηκαν επίσης δρομολόγια προς Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά και Γιάννινα, ενώ αυτό του Βόλου που ξεκίνησε από την Κοζάνη στις 9 π.μ. έφτασε στη 1 και 30 μ.μ. στη Λάρισα, αλλά σταμάτησε, λόγω απαγορευτικού.

Η εικόνα στα αστικά της Κοζάνης είναι σαφώς καλύτερη, αφού εκεί, σύμφωνα με τον προϊστάμενο κίνησης, κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, τα δρομολόγια έχουν μια μικρή σχετικά καθυστέρηση, αλλά διεξάγονται κανονικά, εκτός από κάποια πρωινά (Οινόη, Λυγερή, Νέα Νικόπολη), όπου υπάρχει παγετός και «ανεμοσούρια». Σε ό,τι αφορά τα mini bus τα δρομολόγια διεξάγονται και εκεί κανονικά (πρόβλημα μόνο με την περιοχή της Αγίας Παρασκευής). Ο κ. Αμοιρίδης ανέφερε επίσης πως οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ανταποκριθεί όπου αντιμετώπισαν πρόβλημα και τους ευχαριστεί θερμά για αυτό.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.