Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου η κακοκαιρία στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κοζάνης. Όπως ανέφερε στο Kozan.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, κ. Πάλλας σήμερα «κόπηκαν», αρκετά δρομολόγια. Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιήθηκε κανένα δρομολόγιο στις περιοχές των Δήμων Σερβίων-Βελβεντού, αλλά και του Βοΐου.

Το δρομολόγιο των Αθηνών έγινε μόνο το πρωινό, ενώ «κόπηκαν» αυτό στις 4 μ.μ. κι αυτό, που ακολουθεί, στις 10 το βράδυ. Για Θεσσαλονίκη έγιναν κανονικά, πλην εκείνο στη 1 μ.μ., αλλά και στη συνέχεια αυτά, των 5 μ.μ. και 7 και 15 μ.μ. Δεν πραγματοποιήθηκαν επίσης δρομολόγια προς Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά και Γιάννινα, ενώ αυτό του Βόλου που ξεκίνησε από την Κοζάνη στις 9 π.μ. έφτασε στη 1 και 30 μ.μ. στη Λάρισα, αλλά σταμάτησε, λόγω απαγορευτικού.

Η εικόνα στα αστικά της Κοζάνης είναι σαφώς καλύτερη, αφού εκεί, σύμφωνα με τον προϊστάμενο κίνησης, κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, τα δρομολόγια έχουν μια μικρή σχετικά καθυστέρηση, αλλά διεξάγονται κανονικά, εκτός από κάποια πρωινά (Οινόη, Λυγερή, Νέα Νικόπολη), όπου υπάρχει παγετός και «ανεμοσούρια». Σε ό,τι αφορά τα mini bus τα δρομολόγια διεξάγονται και εκεί κανονικά (πρόβλημα μόνο με την περιοχή της Αγίας Παρασκευής). Ο κ. Αμοιρίδης ανέφερε επίσης πως οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ανταποκριθεί όπου αντιμετώπισαν πρόβλημα και τους ευχαριστεί θερμά για αυτό.

Θανάσης Τέγος