Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης: Συνάντηση του με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης Θεμιστοκλή ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ

5 Ιανουαρίου 2018
17:02

Την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 2018 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης κ.Θεμιστοκλή ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για ενημέρωση και αφού ανταλλάξαμε ευχές για την καινούργια χρονιά, του γνωρίσαμε τα θέματα που αφορούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού.

Σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης, που είχε γίνει από αντιπροσωπεία της Ένωσης μας προς τον κ. Βουλευτή τον Μάιο του 2017, πριν την ψήφιση του νέου μισθολογίου, του μεταφέραμε την δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των συναδέλφων μας για τις αδικίες που διαπιστώθηκαν από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής του.

Επιπλέον τέθηκε μια σειρά προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο, όπως η παλαιότητα του στόλου των οχημάτων, η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων-Βελβεντού στο κτίριο του Ειρηνοδικείου Σερβίων, η ανακατασκευή των κρατητηρίων στο Τ.Δ.Μ Βοΐου και Πτολεμαϊδας και τέλος το πρόβλημα με την καθαριότητα σε όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Από την πλευρά του ο βουλευτής μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλουν κυβέρνηση και πολίτες, που όπως ανέφερε είναι και προσωπική του γνώμη και επιδίωξη, ότι το 2018 και κυρίως μετά τον μήνα Αύγουστο, η οικονομία θα ανακάμψει σημαντικά. Μας διαβεβαίωσε ότι θα επιδιώξει να δώσει λύση στα προβλήματα που του θέσαμε και ότι θα τα μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό σε επικείμενη συνάντηση που θα έχουν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΙΑΚΟΣ Ζήσης ΒΑΖΟΥΡΑΣ Παναγιώτης

Ένα σχόλιο

  • Μόλις βγούμε από τα μνημόνια που από ότι λέγεται από την σύζυγο του πρωθυπουργού μπήκαμε χωρίς να ξεπουλήσουμε ιδέες και αρχές και από την τελική επιτήρηση το 2060 τότε θα ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματα των ένστολων αλλά και της κοινωνίας
    Να δούμε θα υπάρχει Ελλάδα με 11000000 πληθυσμό η θα μετράμε τα αποκαΐδια μας
    Κάποιοι φυσικά δεν θα ζούν εδώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.