kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Κινητικότητα για τo δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης

8 Ιανουαρίου 2018
08:37

Τη δημιουργία ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος που θα διεκδικήσει τo δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης, φέρεται να συζητά, με διάφορα πρόσωπα, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κοζάνης «Η Κόζιανη». Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, αν και δεν το δηλώνει ανοιχτά, μετά από παροτρύνσεις, φίλων και γνωστών του, αναζητά κάτι διαφορετικό, ενόψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αφήνοντας πίσω, όπως διαφαίνεται, την “παρένθεση” της Ενότητας (συνδυασμός Λάζαρου Μαλούτα).  Τον τελευταίο μήνα οι κουβέντες αυτές έχουν προχωρήσει, με τον ίδιο πάντως να είναι επιφυλακτικός σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • ετσι ακριβως Γολη…εκει ειναι ο στοχος μας και πολυ εξυπνα δουλεψες την εικονα σου μεσα απο νταρα ντουρα,φανους, κατασκηνωσεις.Δυστυχως στην ελλαδιτσα μας αυτη ειναι η ποερια καθε μεγαλου ανδρα.Γραμματεας,ΠΡΟΕΔΡΟΣ .τοπικος αρχοντας,και τελος κρυφο ονειρο ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟΣ…οποτε καλα το πας..

  • Τελικά όλο το σκηνικό των δρώμενων του καθενός .. Συλλόγοι χόμπι εκδηλώσεις και συμμετοχές πολύ σπάνια να μην έχει παρασκήνιο. Και να είναι γνήσιο…Όλοι στο βάθος του μυαλού τους μια καρέκλα και ένα προσωπικό συμφέρον σκέφτονται ….

    • Και ανάποδα πάει , επειδή από μεράκι ασχολιέσαι έρχονται και σε τάζουν για να ασχοληθείς και με την πολιτική

  • Μ’αρέσει έτσι πού τα λέτε οι ανώνυμοι κάτω τα χέρια από το γρηγόρη είναι ένας άνθρωπος πού δίνει τα πάντα για όλους

  • ΝΕΟΣ ΚΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ,ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΗ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ; ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΟΖΑΝΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΤΙΑ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ,ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ,ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΘΙΑ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗ ΕΜΠΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.