2.700 ευρώ το ποσό που συγκεντρώθηκε το πρωί της Κυριακής στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για τον 12χρονο Αλέξανδρο Μελισσινό από την Κοζάνη

8 Ιανουαρίου 2018
09:58

Δύο χιλιάδες επτακόσια ευρώ ευρώ είναι το ποσό που κατάφερε να μαζευτεί το πρωί της Κυριακής στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, έπειτα από το κάλεσμα στους πιστούς, από το βήμα του Πρωτοσύγκελου πατέρα Δημητρίου Χαρισίου, για να βοηθήσουν τον μικρό Αλέξανδρο, συνδράμοντας στην προσπάθεια της οικογένειας να συλλέξουν το ποσό του απαιτείται, για την μεταφορά του στην Αμερική. Άμεση ήταν η ανταπόκριση των πιστών που με την βοήθειά τους μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο και θα δοθεί στην οικογένεια του παιδιού.

 Ο 12χρονος πάσχει από οστεοσάρκωμα στο μηρό και δεν μπορεί να μετακινηθεί για τις βασικές του λειτουργίες, ύστερα από 2 κύκλους χημειοθεραπειών, στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ παραμένει στον ξενώνα Ελπίδα, όπου φιλοξενείται με την οικογένειά του. Η συνολική δαπάνη μετακίνησης και της θεραπείας του Αλέξανδρου, ανέρχεται στα 500.000 ευρώ και η οικογένειά του δεν διαθέτει τους ανάλογους πόρους για να ανταποκριθεί στην δαπάνη αυτή. Ο αριθμός λογαριασμού του πατέρα του παιδιού είναι στο όνομα: Μελισσινός Γενναίος, στην τράπεζα Eurobank (0026.3507.2002.00004202), IBAN:GR9802635070000200200004202 και το TO BIG για το εξωτερικό είναι ERBKGRAA.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

3 σχόλια

  • Ήταν πολύ γλυκιά και παρήγορη η παρουσία μικρών παιδιών του κατηχητικού με τις μαμάδες τους στο δίσκο,αντί για τις κυρίες του φιλοπτώχου. Ηταν και μια προτροπή από τα παιδιά για να μεζευτούν τα χρήματα για τον μικρό Αλέξανδρο. Μπράβο για μια φορά ακόμη.

  • Εύστοχη πρωτοβουλία της τοπικής Εκκλκησίας.

    Στην ουσία «οδύνη του διπλανού» δεν υπάρχει , γιατί εγώ και ο διπλανός είμαστε ένα.
    ANTHONY BLOOM ορθὀδοξος κληρικός

  • Ούριος άνεμος πνέει εδώ και καιρό στην ενορία του Αγίου Νικολάου,συμβάλλοντας και συμπράττοντας το κατηχητικό (μέσω και του κοινωνικού φροντιστηρίου).Ας τους στηρίξουμε λοιπόν κι ας γίνουμε συνοδοιπόροι, όπως κι αποδείχτηκε οτι μπορούμε να κάνουμε με ένα και μόνο κάλεσμα, για ένα καλύτερο αύριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.