Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, έστειλαν μέσω των Μ.Μ.Ε. πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης. Όλοι ανεξαιρέτως ευχήθηκαν για υγεία και προκοπή για τον τόπο και τους πολίτες, αναμένοντας οι της αντιπολίτευσης δε πρωτοβουλίες και μέτρα από τη Δημοτική Αρχή για την ανακούφιση των πολιτών και για μια «καλή» -όνομα και πράγμα- χρονιά.

Λευτέρης Ιωαννίδης: Καλύτερη ευχή είναι αυτή τη φορά να πιάσουν οι ευχές μας. Να ευχηθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας να περάσουν το2018 με ευτυχία και υγεία, το υπέρτατο αγαθό, κι από κει και πέρα σαν κοινωνία να βάλουμε προτεραιότητες και να καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να προοδεύσει.

Νομίζω με προσπάθεια, με δουλειά και με όρεξη μπορούν να επιτευχθούν πολλά.

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ, αλλά εδώ είμαστε να τα αντιμετωπίσουμε στο μέτρο που μπορούμε και στο μέτρο που μας επιβάλλουν οι συνθήκες.

Λάζαρος Μαλούτας: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ευχές για ένα δημιουργικό 2018, ευχές για μια χρονιά η οποία επιτέλους θα δρομολογήσει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Γιώργος Γκουτζηκώστας: Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκ βάθους της ψυχής μας ευχόμαστε στους συνδημότες μας υγεία και καλύτερες ημέρες ειδικά για τη νεολαία, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.  Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα για την ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος ώστε να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Όλοι μαζί μπορούμε πάμε σε ένα καλύτερο δρόμο προς όφελος της κοινωνίας.

Γιάννης Δεληγιάννης: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Να ευχηθώ τη νέα χρονιά να καταλάβει επιτέλους η Δημοτική αρχή ότι βρίσκεται στην Ελληνική Δημοκρατία και ότι πρέπει να διοικεί σύμφωνα με τους νόμους που έχει η Ελληνική Δημοκρατία και όχι επιλεκτικά και κατά το δοκούν ότι οι νόμοι εφαρμόζονται όπου χρειαστεί. Το ηθικό πλεονέκτημα της Δημοτικής Αρχής και τα χρόνια της αθωότητας, όσον αφορά στις προθέσεις και τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχουν πλέον περάσει ανεπιστρεπτί.

Κώστας Κύργιας: Υγεία και πολύ τύχη. Η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη χρονιά. Εύχομαι να είναι ένα άλμα προς τα εμπρός για όλους μας και να φροντίσουμε σαν Δ.Σ. με όποια ισχύ έχουμε για το καλό όλων. Να προχωρήσουμε ενωμένοι.