kozan.gr: Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης ν’ οργανώσει και να συντονίσει μια σειρά από δράσεις για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού, ώστε ο Αλέξανδρος Μελισσινός, από την Κοζάνη, να μεταβεί, για θεραπεία, σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό

9 Ιανουαρίου 2018
06:59

Η ευαισθητοποίηση, σε επίπεδο γνωστοποίησης του προβλήματος υγείας του Αλέξανδρου Μελισσινού από την Κοζάνη, είναι τεράστια και συγκινητική. Μέσα από πρωτοβουλίες μικρών ομάδων συμπολιτών μας, αλλά κι ατομικά, φάνηκε, από την πρώτη στιγμή, η επιθυμία για βοήθεια, γεγονός ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Επειδή όμως το ποσό που απαιτείται για τη μετάβαση στο εξωτερικό, του χειρουργείου και της αποκατάστασης είναι ιδιαίτερα μεγάλο, επιβάλλεται, ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και κυρίως άμεσα, ένας φορέας, όπως για παράδειγμα ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης, ν’ αναλάβει οργανωμένα, ΕΠΙΠΛΕΟΝ πρωτοβουλίες και να συντονίσει μια σειρά από δράσεις & επαφές, μαζί με το Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τα συνδικαλιστικά σωματεία, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους συλλόγους της περιοχής και κατ’ επέκταση όλους τους πολίτες, ώστε ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να συνεισφέρουμε και να συγκεντρωθεί ΑΜΕΣΑ το απαιτούμενο ποσό. Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στην περίπτωση της μικρής Νεφέλης, όταν και συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό.

kozan.gr

Ο Αλέξανδρος Μελισσινος είναι ένα 12χρονο παιδί από την Κοζάνη.

Ο Αλέξανδρος και η οικογένεια του φιλοξενούνται στον ξενώνα του Ελπίδα.
Ο μικρός Αλέξανδρος πάσχει από οστεοσαρκωμα στο μηρό και αυτή τη στιγμή δε μπορεί ουτε να μετακινηθεί για βασικες λειτουργιες του.

Μετά από 2 κύκλους χημειοθεραπειών οι γιατροί κρίνουν απαραίτητο και εντός του Ιανουαρίου να μεταβεί στο ΜD ANDERSON στο Χιουστον της Αμερικής

Αρχικό κόστος θεραπείας: 300.000ευρώ

Ποσό απαγορευτικό για την οικογένεια του.

Υπάρχει λογαριασμός του πατέρα του παιδιού

Ονομα :Μελισσινός Γενναιος
Τράπεζα: Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.3507.2002.00004202
Ιban λογαριασμού : GR9802635070000200200004202

Σας παρακαλώ πολύ αφιερώστε 5 λεπτά απ το χρόνο σας και έστω και λίγα ευρώ απ το εισόδημα σας για να δώσουμε την ευκαιρία στον Αλέξανδρο να επιστρέψει υγιής !

Αυτή τη στιγμή ! Λίγο ή πολύ παρακαλώ μέσω μιας κατάθεσης κάντε αυτό που θα θέλατε να κάνουν όλοι οι άνθρωποι για σας αν βρισκόσασταν σε αντίστοιχη κατάσταση.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας. ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ…… Για να έχει μια ακόμη ευκαρία στη ζωή……..όσο μικρή και να είναι η συνεισφορά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας για τη δημόσια αυτή πρόταση. Συνεχίστε με την κινητοποίηση των δημόσιων φορέων.
    Είναι σημαντικό σε τέτοιες θεάρεστες πρωτοβουλίες να υπάρχει συντονιστικό κέντρο.
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.