kozan.gr: Κοζάνη: Ξεκίνησε, με καθυστέρηση, η αποκατάσταση της διαρροής της τηλεθέρμανσης επί των οδών Πτολεμαΐδας και Σιατίστης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Ιανουαρίου 2018
22:22

Ξεκίνησε, πριν από λίγο (ώρα 21:50), η αποκατάσταση της διαρροής της τηλεθέρμανσης επί των οδών Πτολεμαΐδας και Σιατίστης στην Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο εκσκαφέας του εργολάβου, που έχει αναλάβει τη συντήρηση του δικτύου τηλεθέρμανσης, υπέστη βλάβη κι έτσι επιστρατεύτηκε άλλο μηχάνημα,  για να σκάψει στο σημείο, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών. Από το μέγεθος του προβλήματος θα κριθεί αν η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Οι οδοί που υπάρχει διακοπή τηλεθέρμανσης:

Γερμανού Καραβαγγέλη,

– Πτολεμαΐδας,

– Ανδρέα Παπανδρέου,

– Γρεβενών,

– Σιατίστης,

– Βελβενδού,

– Σταδίου,

– Δεληβάνη,

– Αγνώστου Στρατιώτη,

– Δαβάκη,

– Αλκέτα,

– Ψαρών,

– Ηροδότου,

– Κορυτσάς,

– Θησέως,

– Ολυμπιάδας,

– Παγκρατίου,

– Ηρακλέους,

– Μινώταυρου,

– Κυρίδη,

– Αγίου Όρους,

– Αρχιμήδους, και

– Βαλαωρίτου.

Ένα σχόλιο

  • Τι συμβαίνει με το δίκτυο κι έχει συνεχείς διαρροές και διακοπές, κάθε τόσο και σ’ άλλη περιοχή της πόλης;
    Τελικά, η “ολιγόωρη 10:00-15:00 διακοπή”, που είχε ανακοινώσει όπως πάντα καθυστερημένα και με τη συνήθη έλλειψη σεβασμού η ΔΕΥΑΚ, μετατράπηκε απροειδοποίητα σε εξαιρετικά πολύωρη και παγώσαμε. Ευτυχώς που ο καιρός έχει φιλότιμο και η θερμοκρασία δεν είναι πολύ μείον, όπως ήταν πέρυσι τέτοιες μέρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.