H Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ και βουλευτής Φ. Αραμπατζή μαζί με τον βουλευτή & Τομεάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Κ. Σκρέκα, οι υπεύθυνοι του κόμματος στη Δ. Μακεδονία

11 Ιανουαρίου 2018
07:06

Μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναθέσει στους τομεάρχες της ΝΔ την Περιφέρεια στην οποία ο καθένας είναι υπεύθυνος για την εξειδίκευση του προγράμματος του κόμματος και την ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού, το Μοσχάτο ανακοίνωσε και τους νόμους που αναλαμβάνει κάθε βουλευτής.

Κατανομή Τομεαρχών στις Περιφέρειες:Ανατολική Μακεδονία και Θράκη :

Δένδιας Νίκος (νομοί Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου),

Γεωργαντάς Γιώργος (Δράμας, Καβάλας)

Αττική : Βρούτσης Ιωάννης (Δήμοι υπολοίπου Αττικής),

Καραμανλής Κώστας (Δήμοι Αγ.Παρασκευής, Αγ.Δημητρίου, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Βύρωνος, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς-Εκάλης-Ν.Ερυθραίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν.Σμύρνης, Π.Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης-Ν.Πεντέλης-Μελισσίων, Φιλοθέης-Ψυχικού-Ν.Ψυχικού, Χαλανδρίου)

Πλακιωτάκης Ιωάννης (A’ & B’ Πειραιώς),

Βόρειο Αιγαίο : Κόνσολας Εμμανουήλ

Δυτική Ελλάδα : Κικίλιας Βασίλης

Αραμπατζή Φωτεινή(νομοί Γρεβενών, Κοζάνης),

Σκρέκας Κώστας (Καστοριάς, Φλώρινας)

Ήπειρος : Κεραμέως Νίκη (νομοί Πρέβεζας, Άρτας),

Παναγιωτόπουλος Νίκος (Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας)

Θεσσαλία : Γεωργιάδης Σπυρίδων – Άδωνις

Ιόνια Νησιά : Οικονόμου Βασίλης

Κεντρική Μακεδονία : Κεφαλογιάννη Όλγα (Α΄& Β΄Θεσ/κης),

Χατζηδάκης Κωστής (νομοί Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής)

Κρήτη : Μπακογιάννη Ντόρα

Νότιο Αιγαίο : Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης

Πελοπόννησος : Βορίδης Μάκης (νομοί Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας)

Κουμουτσάκος Γεώργιος (Μεσσηνίας, Λακωνίας)

Στερεά Ελλάδα : Ασημακοπούλου Άννα – Μισέλ

Ο κεντρικός στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η προετοιμασία της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές.

Η Πειραιώς εστιάζει στην εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει κάθε περιοχή καθώς και στον εντοπισμό στελεχών από κάθε περιφέρεια.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον υπάρχοντα προγραμματισμό και το έργο κάθε Περιφέρειας, το Μοσχάτο ζητάει να καταγράφουν τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε περιοχή ενω σε συνεργασία με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών θα αξιολογεί τις προτάσεις που διατυπώνονται με σκοπό την προσαρμογή του προγράμματος ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε νομού.

Όσον αφορά την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, στόχος της ΝΔ είναι να εντοπίσει στελέχη σε πρωτεύουσες νομών, δήμους, επιμελητήρια, επιστημονικούς φορείς και ειδικές κοινωνικές οργανώσεις, που επιθυμούν να συμβάλουν ενεργά στο έργο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή ρεπορτάζ: Real.gr

 

 

5 σχόλια

  • Αν είχε τα κότσια θα έβαζε τον Σκρέκα στην Κοζάνη. Υπάρχει και μια ΔΕΗ που πωλείται όσο όσο!!!!!!!!!! Εκεί στην ΝΟΔΕ τί κάνουν? Ενημερώνουν τον αρχηγό τους ή πετάνε αετό!

  • Το δικό μας βουλευτή των έχουν του …….. αλλά αυτός εκεί αγκαλιά με την καρέκλα . Ούτε να υποστηρίξει το κόμμα ( δεν έχει κάνει ούτε μια φορά αντιπολίτευση στον νόμο ) ούτε και να βγει μπροστά και να διαφωνήσει με το κόμμα ώστε αύριο μεθαύριο ίσως να δικαιωθεί . Όπως πάντα με όλους καλά , δεν κάνω απολύτως τίποτα και είμαι βουλευτής 15 χρόνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.