kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: H επιστροφή της Άννας

11 Ιανουαρίου 2018
08:23

Είχαμε καιρό να διαβάσουμε ή να ακούσουμε δημόσιες τοποθετήσεις της για διάφορα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Ο λόγος για τη συμβολαιογράφο και επί χρόνια εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο Κοζάνης, σε πόστο επί κεφαλής συνδυασμού, Άννα Νανοπούλου, η οποία, το τελευταία χρονικό διάστημα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, καταγράφει, σε σχέση με το παρελθόν, πιο έντονη δραστηριότητα,  διατυπώνοντας  προσωπικές απόψεις σε μια σειρά από ζητήματα, κυρίως επικαιρότητας.

Η Χύτρα

 

 

 

10 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.