kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Συνεχίζει τις επαφές ο Κυριάκος Μιχαηλίδης

11 Ιανουαρίου 2018
08:38

Δεν αποκλίνει του στόχου του. Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος & πρώην δήμαρχος Δημ. Υψηλάντη, Κυριάκος Μιχαηλίδης, συνεχίζει τις επαφές του, με πρόσωπα, από διάφορους πολιτικούς χώρους, με σκοπό τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, με επί κεφαλής τον ίδιο, που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης. O ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, με λεπτομέρειες, περί της εξέλιξης του εγχειρήματος, δηλώνει όμως, με βεβαιότητα, “παρών”, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Χύτρα

15 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.