kozan.gr: Μια γροθιά φορείς και πολίτες στο να παρθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την ουσιαστική υποστήριξη του μικρού Αλέξανδρου- Κινητοποίηση για άλλα παιδιά που πάσχουν από σοβαρότατες ασθένειες. Παιδί 11 μηνών έχει όγκο στον εγκέφαλο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Ιανουαρίου 2018
16:42

Μια γροθιά έγιναν σήμερα φορείς και  πολίτες στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης στο να παρθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την ουσιαστική υποστήριξη του μικρού Αλέξανδρου. Σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, έγινε ευρεία συνάντηση Τοπικών Φορέων, καθώς και Συλλόγων της περιοχής, για τη δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, που θα αγκαλιάσει τον Αλέξανδρο και την οικογένειά του, διασφαλίζοντας την αξιοπρέπεια, την ελπίδα και το αναφαίρετο δικαίωμα στην Υγεία. Το ίδρυμα που διαχειρίζεται το κληροδότημα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου σκοπεύει να δώσει ένα γενναίο ποσό για τις πρώτες ανάγκες του Αλέξανδρου, ενώ αντίστοιχη ευαισθησία υπάρχει από πλευράς εκκλησίας, Δήμου και Περιφέρειας. Επίσης την Κυριακή στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί συναυλία, όπου θα δοθεί χρηματικό ποσό για τον μικρό Αλέξανδρο, ενώ ακολουθούν δεκάδες άλλες εκδηλώσεις. Ο πατέρας Νίκος Βαξεβάνος τόνισε πως η εκκλησία πρωτοστατεί σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ παράλληλα κάλεσε τους φορείς να δείξουν ευαισθησία και για άλλες περιπτώσεις παιδιών όπως ενός παιδιού μόλις 11 μηνών που έχει όγκο στον εγκέφαλο. O Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Δημητριάδης μίλησε για τις επαφές που κάνει το υπουργείο εξωτερικών, ώστε να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα (μεταφορά χρημάτων κλπ). Από πλευράς ΔΕΗ ο πρόεδρος του Σπάρτακου κ. Μόσχος τόνισε πως «οι περιπτώσεις παιδιών είναι πολλές. Ως συνδικάτο σε τέτοιες περιπτώσεις είμαστε ευαισθητοποιημένοι». Στο ίδιο μήκος κύματος και εκ μέρος των μηχανικών και ο κ. Βασίλης Καψάλης που σημείωσε: «όλοι οι φορείς που βρισκόμαστε εδώ έχουμε κάνει κινήσεις ή έχουμε στο νου μας να κάνουμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον μικρό Αλέξανδρο και όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα». Τέλος να αναφέρουμε πως θα δημιουργηθεί Συντονιστική Επιτροπή που θα αναλάβει την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων.

Θανάσης Τέγος

 


Ένα σχόλιο

  • Μια σειρα εκδηλωσεων που απευθυνονται στον ιδιο λαο ομως…
    αμβλυνετε την κινητοποιηση στην Ελλαδα μεσω ΜΜΕ ωστε να βοηθησουν περισσοτεροι. Ειναι ντροπη το δικαιωμα στην υγεια να ειναι ανταλλαξιμο αριθμητικου ποσου αστρονομικου κι ολοι να μπαινουμε στη διαδικασια να βρεθει το ποσο που θα μπει στις τσεπες καποιων για να σωσουν τωρα τον Αλεξανδρο,αυριο καποιον αλλο Ειναι η ντροπη της επιστημης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.