Στην κήρυξη μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη Φλώρινα προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

12 Ιανουαρίου 2017
15:02
Κανένα σχόλιο

Στην έκδοση απόφασης κήρυξης Βραχυπρόθεσμων Μέτρων Μείωσης των Εκπομπών Αιωρούμενων Σωματιδίων (ΑΣ10), για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο χωρικό επίπεδο του δήμου Φλώρινας, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.
Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι «για πολλοστή φορά η Περιφέρεια κηρύσσει μέτρα, σύμφωνα με τα οποία οι δικαιούχοι του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου δικαιούνται μηδενική χρέωση στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος για διπλάσιο αριθμό ημερών από αυτό που ισχύουν τα μέτρα».
Να σημειωθεί ότι την ευθύνη για την εφαρμογή των μέτρων έχει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που είναι αρμόδιο και για την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Κλικ εδώ για την απόφαση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.