kozan.gr: Εκδήλωση για την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας διοργάνωσε, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

14 Ιανουαρίου 2018
21:53

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης διοργάνωσε εκδήλωση για την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας σήμερα Κυριακή 14/1 στο Ξενοδοχείο Αλιάκμων. Μετά την κοπή ακολούθησε ο απολογισμός των δράσεων που έγιναν το 2017, αλλά και συζήτηση για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018.

Θανάσης Τέγος


5 σχόλια

  • ξυπνα ΝΟΔΕ Κοζανης ερχονται εκλογες,παλι θα χαθει ο Δημος Κοζανης.Μαλουτας,Ιωαννιδης εχουν ξεκινησει εδω και καιρο καταρτιση ψηφοδελτιου και εμεις κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου.

  • kozan γιατι εκοψες το μισο σχολιο; ως ποτε η ΝΔ θα απαξιωνει τα αξια μελη
    της;υπαρχουν καλυτεροι απο το ονομα που εκοψες για το Δημο;

      • δεν ειπα κατι αρνητικο για τον ανθρωπο, απεναντιας εκφραζω μια αποψη, πως ειναι δυνατον να τον εκτιμουν οι “απεναντι” και να τον απαξιωνουν οι “δικοι” του;κατι περιεργο συμβαινει.

        • Και πώς ξέρουμε εμείς αν θέλει να αναφέρει κάποιος τ’ όνομά του και να το συνδέσει με αυτό που αναφέρετε? Κι αν δεν θέλει, τι θα του πούμε, πηγαίνετε βρείτε τον ανώνυμο που το έγραψε? Προφανώς ξεχνάτε πως εμείς έχουμε την ευθύνη για τη δημοσίευση των σχολίων. Αν θέλετε να γράψετε κάτι τέτοιο, όπως αυτό που αναφέρετε, παρακαλούμε μόνο επώνυμα. Ετοιμάστε μια επιστολή με τις απόψεις σας και να μας τη στείλετε. Όχι έτσι όμως. Δεν θα επανέλθουμε για το συγκεκριμένο θέμα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.